Teléfonu: +421 948 116 316
Web: https://www.pulitzer.sk
Facebook: https://www.facebook.com/pulitzer.sk
Twitter [@pulitzersk]: https://twitter.com/pulitzersk
Calidá: 3/5
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Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Comentarios: Escapada a Bratislava, un sitiu realmente preciosu con precios baratos y que vos encamentamos que vaigáis conocelo.
En plenu centru, atópase Pulitzer, un amiestu de restorán y chigre de deportes onde s'axunten turistes y forofos del fútbol. Evidentemente fuximos de les posibles hores d'arribación máxima, pero averamos a comer un día que taba tou muncho más sele.
Llocal grande, y con bona terraza (siempres que'l tiempu dexe, claro). Carta en dellos idiomes, incluyíu l'español, toru incluyíu como identificador del país.
Cocina llocal, esto ye, sopes y estofaos de carne con especies. Pero tamién hamburgueses y cocina más acorde pa picar daqué informal. Abren tamién tempranu y dan almuerzos.
Pidimos una Sopa Casera de Pitu, con fideos, verduras y pitu. Bien rica.
Amás, un Estofado de Venao con Tomillu y Xinebru. La carne rico pero sabe tou demasiáu especiáu, anque ye lo típico la zona. Vien amás acompañáu d'una mini ensalada y pan al estilu Carlsbad. Carlsbad(Karlovy Vary) ye una ciudá de la bohemia checa onde faen unes oblees que son famoses pela zona.
Y un Sollombu de 200g de Xata. Acompañáu de pataques y xinebru.
Nun nos entró postre, y dimos a unos 25€ per cabeza. Non ta nada mal pa tolo que comimos.
En plenu centru, atópase Pulitzer, un amiestu de restorán y chigre de deportes onde s'axunten turistes y forofos del fútbol. Evidentemente fuximos de les posibles hores d'arribación máxima, pero averamos a comer un día que taba tou muncho más sele.
Llocal grande, y con bona terraza (siempres que'l tiempu dexe, claro). Carta en dellos idiomes, incluyíu l'español, toru incluyíu como identificador del país.
Cocina llocal, esto ye, sopes y estofaos de carne con especies. Pero tamién hamburgueses y cocina más acorde pa picar daqué informal. Abren tamién tempranu y dan almuerzos.
Pidimos una Sopa Casera de Pitu, con fideos, verduras y pitu. Bien rica.
Amás, un Estofado de Venao con Tomillu y Xinebru. La carne rico pero sabe tou demasiáu especiáu, anque ye lo típico la zona. Vien amás acompañáu d'una mini ensalada y pan al estilu Carlsbad. Carlsbad(Karlovy Vary) ye una ciudá de la bohemia checa onde faen unes oblees que son famoses pela zona.
Y un Sollombu de 200g de Xata. Acompañáu de pataques y xinebru.
Nun nos entró postre, y dimos a unos 25€ per cabeza. Non ta nada mal pa tolo que comimos.
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