Teléfonu: +30 2752 026828
Web: http://www.aiolos.com
Facebook: https://www.facebook.com/aiolos.nafplio
Calidá: 3/5
Preciu: 18€
Comentarios: Nauplia ye una ciudá preciosa del Peloponeso griegu. Foi capital de Grecia y presta abondo perdese peles sos cais llenes de cases señoriales. Tien un preciosu puertu dende onde se ve'l castru de Bourtzi, un castiellu que paez caltenese sobro les agües. Y la ciudá ta presidida pol Castiellu de Palamidí dende'l que s'acolumbra tola ciudá.
Ente eses cais, atópase una preciosa cai piatonal llena de comercios y pequenes tabiernes, con amplies terraces aprovechando'l branu. Ente elles, ta Aiolos, onde paramos a comer. Empapelada con dibuxos de los neños de los veceros que visiten el local, atopes pexes y cocina griega tradicional.
Traxéronnos d'aperitivu un platu con distintos mueyos, que taba bien ricu.
Pa comer, fuimos a lo senciello.
Sardines a la Plancha. Pequeñes pero riques y sabroses. Xenial el toque de plancha.
Bocarte a la Plancha. Entraron solos.
Pa beber, un Malvasia Aromatica de Korionotis. ¿Uva malvasía nel Peloponeso? Pos sí, ello ye que esa zona ye la del so oríxe, anque dempués s'esportara a otros sitios, ente ellos, Lanzarote, onde agora ye la base los sos vinos. Vinu blanco, qu'a la fin tien un interesante toque picante. Va perfeutu col calor. Ricu, ensin más.
Tienen una enorme carta de vinos griegos, y amás de cerveces artesanes grieges.
Los postres ponlos la casa, un platu de Sandía. Yá vos comentamos que nun se suel tomar postre nel mesmu restorán y que te suelen traer un platu de fruta.
Y amás, traxéronnos Grappa, el llicor típicu de italia, qu'ellos nos dixeron qu'en verdá yera típicu de Grecia. Nin idea. Pero entró perbién.
Pagamos por tou, 36€.
Baratín, ricu y nuna cai bien guapa. Bona opción.
Web: http://www.aiolos.com
Facebook: https://www.facebook.com/aiolos.nafplio
Calidá: 3/5
Preciu: 18€
Comentarios: Nauplia ye una ciudá preciosa del Peloponeso griegu. Foi capital de Grecia y presta abondo perdese peles sos cais llenes de cases señoriales. Tien un preciosu puertu dende onde se ve'l castru de Bourtzi, un castiellu que paez caltenese sobro les agües. Y la ciudá ta presidida pol Castiellu de Palamidí dende'l que s'acolumbra tola ciudá.
Ente eses cais, atópase una preciosa cai piatonal llena de comercios y pequenes tabiernes, con amplies terraces aprovechando'l branu. Ente elles, ta Aiolos, onde paramos a comer. Empapelada con dibuxos de los neños de los veceros que visiten el local, atopes pexes y cocina griega tradicional.
Traxéronnos d'aperitivu un platu con distintos mueyos, que taba bien ricu.
Pa comer, fuimos a lo senciello.
Bocarte a la Plancha. Entraron solos.
Pa beber, un Malvasia Aromatica de Korionotis. ¿Uva malvasía nel Peloponeso? Pos sí, ello ye que esa zona ye la del so oríxe, anque dempués s'esportara a otros sitios, ente ellos, Lanzarote, onde agora ye la base los sos vinos. Vinu blanco, qu'a la fin tien un interesante toque picante. Va perfeutu col calor. Ricu, ensin más.
Tienen una enorme carta de vinos griegos, y amás de cerveces artesanes grieges.
Los postres ponlos la casa, un platu de Sandía. Yá vos comentamos que nun se suel tomar postre nel mesmu restorán y que te suelen traer un platu de fruta.
Y amás, traxéronnos Grappa, el llicor típicu de italia, qu'ellos nos dixeron qu'en verdá yera típicu de Grecia. Nin idea. Pero entró perbién.
Pagamos por tou, 36€.
Baratín, ricu y nuna cai bien guapa. Bona opción.
No hay comentarios
Publicar un comentario