Señes: Barrio Parte Alta - Felechosa - Ayer / Aller
Teléfonu: 985 487 770
Aconseyamos: Pote y Panchón
Web: http://www.elmolindeloy.com/
Facebook: https://www.facebook.com/elmolindeloy/
Twitter: [@eldeloy]: https://twitter.com/eldeloy
Calidá: 3/5
Aconseyamos: Pote y Panchón
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Calidá: 3/5
Preciu: 24€
Comentarios: Farturruta a Les Foces del Ríu Ayer. Facilina pa dir en familia dando un paséu, ensin tar masificada y con una redolada preciosa.
Sales d'El Pino, pueblu xustu antes de Felechosa. un pueblu preciosu llenu de casones asturianes, horréos ya ilesia. Paséu d'unos 3kms hasta Les Foces, y dempués esfrutar del paisaxe. Escurre al lláu del ríu Valmartín (y non del río Pino, como se llama comunmente) y ye increíblemente guapu. Llenu de pequenes cascaes.
Amás, nós pudimos esfrutalu nevñau. Dende ehí puedes siguir hasta Peña Reonda, ya otros picos, pero yá entós la ruta (y la dificultá) allongaríase abondo.
Baxamos por onde xubimos, y volvemos a El Pino. D'ende en coche son 2min hasta Felechosa, qu'en fin de selmana taba llenu. Costónos aparcar. Amás esa ponte coincidía coles Xornaes de la Matanza.
En mediu atopa El Molín d'Eloy, un antiguu molín d'agua iguáu n'apartamentos rurales, que tien un comedor na parte de baxo. Taba llenu, y tien dos comedores distintos, ún con decoración en madera y piedra más tradicional (y más guapu) y otru más modernu. Tocónos nel modernu.
Esi día nun había más menú qu'el de les Xornaes de Matanza, asina que lo tuvimos fácil.
De primeru, Pote Asturianu. Bien bonu, con un toque picante del compangu.
A éstes morciella totalmente memorable, típica de la zona, con un toque duce y picante al empar.
De segundu, un platu con Adobu, Picadiellu y Pataques al centru. Perricu, el picadiellu taba perfeutu.
Y de postre, Panchón. Postre típicu de la zona, fechu a base de migues de pan, mantega y azucre. Dulce y densu, pero bien ricu.
Vinu Rioja y Agua. Ye lo que nun entiendo d'estes xornaes ... que nun utilicemos productu nuesu.
Pagamos 24€.
Comentarios: Farturruta a Les Foces del Ríu Ayer. Facilina pa dir en familia dando un paséu, ensin tar masificada y con una redolada preciosa.
Sales d'El Pino, pueblu xustu antes de Felechosa. un pueblu preciosu llenu de casones asturianes, horréos ya ilesia. Paséu d'unos 3kms hasta Les Foces, y dempués esfrutar del paisaxe. Escurre al lláu del ríu Valmartín (y non del río Pino, como se llama comunmente) y ye increíblemente guapu. Llenu de pequenes cascaes.
Amás, nós pudimos esfrutalu nevñau. Dende ehí puedes siguir hasta Peña Reonda, ya otros picos, pero yá entós la ruta (y la dificultá) allongaríase abondo.
Baxamos por onde xubimos, y volvemos a El Pino. D'ende en coche son 2min hasta Felechosa, qu'en fin de selmana taba llenu. Costónos aparcar. Amás esa ponte coincidía coles Xornaes de la Matanza.
En mediu atopa El Molín d'Eloy, un antiguu molín d'agua iguáu n'apartamentos rurales, que tien un comedor na parte de baxo. Taba llenu, y tien dos comedores distintos, ún con decoración en madera y piedra más tradicional (y más guapu) y otru más modernu. Tocónos nel modernu.
Esi día nun había más menú qu'el de les Xornaes de Matanza, asina que lo tuvimos fácil.
De primeru, Pote Asturianu. Bien bonu, con un toque picante del compangu.
A éstes morciella totalmente memorable, típica de la zona, con un toque duce y picante al empar.
De segundu, un platu con Adobu, Picadiellu y Pataques al centru. Perricu, el picadiellu taba perfeutu.
Y de postre, Panchón. Postre típicu de la zona, fechu a base de migues de pan, mantega y azucre. Dulce y densu, pero bien ricu.
Vinu Rioja y Agua. Ye lo que nun entiendo d'estes xornaes ... que nun utilicemos productu nuesu.
Pagamos 24€.
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