Teléfonu: 985 161 499
Web: http://sidrerialacosta.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sidreria-La-costa/
Calidá: 3/5
Preciu: 24€
Web: http://sidrerialacosta.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sidreria-La-costa/
Calidá: 3/5
Preciu: 24€
Averamos a cenar una fin de selmana y a probar la so carne. Según sentamo, una carta colos distintos tipos de carne que tienen, bien esplicáu per parte la persona que mos atendió (a éstes atención esquisita en tou momentu).
Zona de barra allargada pa tomar unos culetes, meses na mesma zona, y n'un estremu, un comedor. Pa cenar un vienres de nueche taba tou a españar.
A la fin, ufiertáronnos un menú que tienen con Pulpu a la Brasa d'entrante, Picaña d'Angus y Arroz con Lleche por 19€, y foi el que pidimos tola mesa. Avisáronnos qu'igual yera un pocu excaso, anque quedamos bien.
El Pulpu a la Brasa taba perfecuu. Bien ricu y con una base de pataca con puré pa entemecelo. Voló.
La Picaña d'Angus vien al puntu, y traen una piedra per si daquién quier pasala más. Eso yá va al gustu, pero la carne como lo traxeron ya taba perfecta y "colos 3 colores". Desfaise, amás. Perbona.
Anque, ye ciertu qu'igual foi un pocu escasu, dimos a unos 300grs por persona, anque tábamos avisaos.
Vien acompañada d'una fonte de pataques frites.
De postre un Arroz con Lleche que taba bonu.
Pa beber, tienen Viuda de Corsino, que siempres nos gustó, anque camudamos tres probar una botella a la DOP del Llagar Castañón, Val de Boides, que taba realmente bona.
Pagamos pol menú más la bébora unos 24€. Hai que volver otru día a probar toes eses clases de carne, que tienen perbona pinta.
No hay comentarios
Publicar un comentario