Teléfonu: 985 350 056
Facebook: https://www.facebook.com/Sidrería-El-Planeta/
Comentarios: Ún de los llocales más conocíos de Xixón n'ún de los sitios más turísticos de Xixón. Parada indispensable anque namás sía a tomar unes botelles de sidra mientres ves l'atapecer na Cuesta del Cholo. Ye'l restorán más antiguu de Xixón y ún de los meyores sitios onde vas comer pexe o mariscu de la ciudá.
Amás de tomate la botellina en frente del Planeta, puedes entrar dientro, onde vas atopar zona de barra y meses pa tomar un culete. A la izquierda, un ampliu salón, y xubiendo peles escaleres, otru salón enorme. Sía comoquier, de fin de selmana suel tar a españar, asina que meyor acuta (o espera fuera tomando otra botellina).
Lo típico son los pexes y los mariscos, depende lo que pidas vas pagar, pero'l productu ye bonu.
Nós comimos 6 persones, pidimos pa picar unos entrantes y dempués un platu caún.
Moxones. Bien bonos.
Calamares frescos, encamentólos el camareru. Y atinó.
De platu principal, pola mesa pidieron partíu, pero 2 pidimos un Rei, que traxeron enteru pa enseñanoslo y darréu emplataron xustu na nuesa mesa. Buenísimo.
Pa beber, Foncueva Selección. Eso sí, nun echen sidra nel salón, ensin dulda, un fallu.
Nun pagué nin me dexaron ver la cuenta. Pero la cocina gustóme.
Comentarios: Ún de los llocales más conocíos de Xixón n'ún de los sitios más turísticos de Xixón. Parada indispensable anque namás sía a tomar unes botelles de sidra mientres ves l'atapecer na Cuesta del Cholo. Ye'l restorán más antiguu de Xixón y ún de los meyores sitios onde vas comer pexe o mariscu de la ciudá.
Amás de tomate la botellina en frente del Planeta, puedes entrar dientro, onde vas atopar zona de barra y meses pa tomar un culete. A la izquierda, un ampliu salón, y xubiendo peles escaleres, otru salón enorme. Sía comoquier, de fin de selmana suel tar a españar, asina que meyor acuta (o espera fuera tomando otra botellina).
Lo típico son los pexes y los mariscos, depende lo que pidas vas pagar, pero'l productu ye bonu.
Nós comimos 6 persones, pidimos pa picar unos entrantes y dempués un platu caún.
Moxones. Bien bonos.
Calamares frescos, encamentólos el camareru. Y atinó.
De platu principal, pola mesa pidieron partíu, pero 2 pidimos un Rei, que traxeron enteru pa enseñanoslo y darréu emplataron xustu na nuesa mesa. Buenísimo.
Pa beber, Foncueva Selección. Eso sí, nun echen sidra nel salón, ensin dulda, un fallu.
Nun pagué nin me dexaron ver la cuenta. Pero la cocina gustóme.
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