Señes: Avenida de Fernández Balsera, 21 - Avilés
Teléfonu: 985 527 028
Anterior Visita: https://lesfarturesast.blogspot.com/2019/10/nueva-visita-pazo-de-monterrey.html
Facebook: https://www.facebook.com/El-Pazo-de-Monterrey
Calidá: 3/5
Preciu: 43€
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Calidá: 3/5
Preciu: 43€
Comentarios: Un clásicu en Navidaes. Cena d'amigos, cena n'El Palacio de Monterrey. Menú de 43€ que nun falla. Decoración clásica en plenu centru d'Avilés. Mui cerca de la zona de movida del Carbayéu, y dafechu llenu hasta la bandera los fines de selmana. A pesar de ser un llocal grande, meyor llama y acuta.
Empezamos por Xamón Ibéricu. Ricu ensin ser espectacular. Pero gustonos.
Tien zona de barra y meses pa tomar daqué. Na zona de tras, un comedor separáu de la barra por biombos, y entrando per una puerta, otru comedor grande.
Pidimos un menú zarráu de 43€. Completu, perbién en cantidá y en calidá.
Empezamos por Xamón Ibéricu. Ricu ensin ser espectacular. Pero gustonos.
De platu principal, na mesa. Paletiya de Corderu. Bona. Con pataques de verdá y pimientos.
O Sollombu. Bonos cachos de carne que se desfáin. Bien bonu.
De postre, nun falla: Quirós. El míticu coctel avilesín: café, xeláu de vainilla, un toque de miel y un toque (o la botella directamente) de güisqui. Bonísimo.
Pa beber, Pazo de Galegos Albariño 2018. Ácidu y con cuerpu. Ta bien.
Y Señorío de Ondarre Reserva 2015. Siempres apaez ente los clásicos de relación calidá-preciu. Cumple.
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