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Nueva Visita: Pazo de Monterrey

 
Señes: Avenida de Fernández Balsera, 21 - Avilés
Comentarios:  Un clásicu en Navidaes. Cena d'amigos, cena n'El Palacio de Monterrey. Menú de 43€ que nun falla. Decoración clásica en plenu centru d'Avilés. Mui cerca de la zona de movida del Carbayéu, y dafechu llenu hasta la bandera los fines de selmana. A pesar de ser un llocal grande, meyor llama y acuta.

Tien zona de barra y meses pa tomar daqué. Na zona de tras, un comedor separáu de la barra por biombos, y entrando per una puerta, otru comedor grande.

Pidimos un menú zarráu de 43€. Completu, perbién en cantidá y en calidá.


Empezamos por Xamón Ibéricu. Ricu ensin ser espectacular. Pero gustonos.


Los platos estrella de la casa son el Salpicón de Mariscu, que ta daveres bonu. Perfectu.


Yá'l Pulpu. Bien bonu y nel so puntu perfectu. Namás por estos dos platos yá paga la pena la visita.


De platu principal, na mesa. Paletiya de Corderu. Bona. Con pataques de verdá y pimientos.


O Sollombu. Bonos cachos de carne que se desfáin. Bien bonu.


De postre, nun falla: Quirós. El míticu coctel avilesín: café, xeláu de vainilla, un toque de miel y un toque (o la botella directamente) de güisqui. Bonísimo.


Pa beber, Pazo de Galegos Albariño 2018. Ácidu y con cuerpu. Ta bien.


Señorío de Ondarre Reserva 2015. Siempres apaez ente los clásicos de relación calidá-preciu. Cumple.


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