Teléfonu: 985 612 834 - 615 693 804
Web: http://www.casazulima.com/
Facebook: https://www.facebook.com/casazulima
Aconseyamos: Cocina casero asturiano. Cualesquier cosa.
Anterior Visita: https://lesfarturesast.blogspot.com/search/label/Centru
Calidá: 3/5
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Aconseyamos: Cocina casero asturiano. Cualesquier cosa.
Anterior Visita: https://lesfarturesast.blogspot.com/search/label/Centru
Calidá: 3/5
Preciu: 17€
Comentarios: Ún de los templos de la cocina tradicional asturiana n'ún de los pueblos más guapos d'Asturies: Caliao.
Casa Zulima, amás de ser un restorán bien guapu, tien posada. Según entres, zona de barra con meses baxes pa tomar daqué.
Y na parte de tras, dos estancies con dos salones. Ún con una mesa grande pa grupos.
Otru salón con meses presidíu per una chimenea bien guapa.
Comimos 4 persones. Pidimos delles coses pa probar toos de too.
Empezamos con una Sopa de Pitu. Clásica. Pa entrar en calor. Bonísima.
Vien con Picatostes. Maravía.
Fabada. Bien bona. Con un toque picante de la morciella maraviyosu. Bona ración amás en cazuela. Encantóme.
De segundos, Ensalada, pa compensar tolo que venía …
Picadiellu con Güevu y Pataques. Impresionante. Felicidá n'estáu puru.
Tanto nos gustó, que repitimos ración con otra de Picadiellu y Pataques. En serio, brutal. Había Cabritu, pero esta vegada ganó'l picadiellu.
De postre, Tarta de quesu. De les bones.
Flan Caseru. Bien bonu.
Y, poques gracies, yá que tamos na zona, Quesu Casín con Dulce de Mazana Caseru. Brutal. La intensidá d'esi quesu col dulce de mazana quéda-y xenial.
Pa beber Tamaral Carbayu 2018. Tempranillo qu'entra bien. Nun tienen nenguna referencia asturiana na carta.
Comentarios: Ún de los templos de la cocina tradicional asturiana n'ún de los pueblos más guapos d'Asturies: Caliao.
Casa Zulima, amás de ser un restorán bien guapu, tien posada. Según entres, zona de barra con meses baxes pa tomar daqué.
Y na parte de tras, dos estancies con dos salones. Ún con una mesa grande pa grupos.
Otru salón con meses presidíu per una chimenea bien guapa.
Comimos 4 persones. Pidimos delles coses pa probar toos de too.
Empezamos con una Sopa de Pitu. Clásica. Pa entrar en calor. Bonísima.
Vien con Picatostes. Maravía.
Fabada. Bien bona. Con un toque picante de la morciella maraviyosu. Bona ración amás en cazuela. Encantóme.
De segundos, Ensalada, pa compensar tolo que venía …
Picadiellu con Güevu y Pataques. Impresionante. Felicidá n'estáu puru.
Tanto nos gustó, que repitimos ración con otra de Picadiellu y Pataques. En serio, brutal. Había Cabritu, pero esta vegada ganó'l picadiellu.
De postre, Tarta de quesu. De les bones.
Flan Caseru. Bien bonu.
Pa beber Tamaral Carbayu 2018. Tempranillo qu'entra bien. Nun tienen nenguna referencia asturiana na carta.
Diba unos años que nun diba, pero como veis, Oliva sigue en plena forma. Maraviyosa cocina casero. Nun pagué, pero tien un preciu bien afitáu, nun llegues a 20 per cabeza.
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