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Nueva Visita: Bar Camacho

 

Señes: Anieves, 28 - Tudela Veguín - Uviéu / Oviedo
Teléfonu: 985 789 009 / 649 204 723


Recomendaciones: Fabada y Callos

Instagram: [@barcamachoanieves] https://www.instagram.com/barcamachoanieves/

Preciu: 38€


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Siempres cuerre’l rumor que si conociéramos les cocines de munchos restoranes nun nos sentaríamos tan allegremente a comer lo que cocinen, con éses, esisten restoranes n’Asturies a los que, p'aportar al so comedor, has d'atravesar la so cocina.


Toa una declaración d'intenciones (y enfotu), y ye que Tere nun escuende nada. Faen una cocina tradicional y sabrosa faciendo honor al so títulu de Guisandera, pero ye qu'amás, faelo nun local preciosu, bien curiáu y que mima cada detalle.

En recibiéndonos na barra y dempués de tomar un vermú, cruciamos la so cocina mientres Tere diba d'equí p'allá, sentáronnos na nuesa mesa y empezamos a esfrutar d'una comida gloriosa.


Empezamos con una Tortiella Pimientos d'Aperitivu.


Pa beber, Agustí Torelló Matu Brut Reserva 2017.Un cava clásicu, frescu y suave Gustónos.


Empezamos con una Fabada. Picantina, maraviyosa, abondosa.


El Compangu espectacular, la morciella ye increíble. Encantónos.


Siguimos con unes Cebolles Rellenes. De picadiellu. Bien riques.


Camudamos al Corias Guilfa. Verdejo Negru y Carrasquín. Bonísimo.


Menezueles de Xata. Bonísimes. Mui suaves, con un caldu con base callos p'acabar coles esistencies del pan.


De postre, Tarta de Frixuelos. Tenéis que probala. Bonísima.


Con cafés y unos llicores, pagamos 113,90€. A 38€ per cabeza. Un indispensable n’Asturies. Cocina, decoración y atención. Muncho me presta'l Bar Camacho.


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