Teléfonu: 984 180 707
Calidá: 3/5
Preciu: 40€
Calidá: 3/5
Preciu: 40€
Facebook: https://www.facebook.com/Sidreria-Casa-Pablo
Comentarios: Siempres que podemos vamos a Ciañu a visitar a Javi de Llagar Alonso y probar unos culetes n'un llagarín pequeñu, pero que ta faciendo les coses perbién. Amás atópase a unos metros del Ecomuséu de Samuñu. N'el mesmu llagar puedes encargar una espicha, a partir de 25 persones y con antelación (que tán a tope), pero si sois menos, siempres podéis averavos a comer a Sidrería Casa Pablo.
Sidrería en plenu centru de Ciañu, tien bona zona de terraza fora, inclusive una plaza en frente pa los crios. Dientro, mítica sidrería, pero curiada. Meses y barra onde cuerre la sidra. Nós bebimos Sidra Alonso, y tratenla daveres bien, temperatura, ritmu y echao.
Empezamos con unos Moxones a la Vinagreta. Perfectu pa empezar y enfrescar la boca. Bonos moxones, bien ricos.
Unu de los indispensables de la casa son los Calamares Frescos. Tienen fama, y la verdá ye que taben brutales. Merez la pena dir probalos.

Otru clásicu de la casa ye la Cazuela de Pulpu y Gambón. Acabamos coles esistencies de pan con esi mueyu, y con sidra ... perfectu. Bien bona.
Pa la carne punximos nes sos manes, y encamentáronnos Cabritu. Que taba brutal.
Y Chuleta. Bien bona.
Compartimos los postres na mesa. Tarta de Quesu. De les bones. Tamién un Pan de Calatrava, que taba bien bonu.
Y acabamos con una Tarta de Frixuelos con Chocolate. Bien bona.
Comimos 5, y con unes cuantes botelles de sidra, pagamos 180€. A 36€ per cabeza. Gran sitiu.
Comentarios: Siempres que podemos vamos a Ciañu a visitar a Javi de Llagar Alonso y probar unos culetes n'un llagarín pequeñu, pero que ta faciendo les coses perbién. Amás atópase a unos metros del Ecomuséu de Samuñu. N'el mesmu llagar puedes encargar una espicha, a partir de 25 persones y con antelación (que tán a tope), pero si sois menos, siempres podéis averavos a comer a Sidrería Casa Pablo.
Sidrería en plenu centru de Ciañu, tien bona zona de terraza fora, inclusive una plaza en frente pa los crios. Dientro, mítica sidrería, pero curiada. Meses y barra onde cuerre la sidra. Nós bebimos Sidra Alonso, y tratenla daveres bien, temperatura, ritmu y echao.
Empezamos con unos Moxones a la Vinagreta. Perfectu pa empezar y enfrescar la boca. Bonos moxones, bien ricos.
Unu de los indispensables de la casa son los Calamares Frescos. Tienen fama, y la verdá ye que taben brutales. Merez la pena dir probalos.

Otru clásicu de la casa ye la Cazuela de Pulpu y Gambón. Acabamos coles esistencies de pan con esi mueyu, y con sidra ... perfectu. Bien bona.
Pa la carne punximos nes sos manes, y encamentáronnos Cabritu. Que taba brutal.
Y Chuleta. Bien bona.
Compartimos los postres na mesa. Tarta de Quesu. De les bones. Tamién un Pan de Calatrava, que taba bien bonu.
Y acabamos con una Tarta de Frixuelos con Chocolate. Bien bona.
Comimos 5, y con unes cuantes botelles de sidra, pagamos 180€. A 36€ per cabeza. Gran sitiu.
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