Teléfonu: 985 799 011
Calidá: 3/5
Preciu: 22€
Web: http://www.casaedelmiro.es/
Facebook: https://www.facebook.com/Casa.Edelmiro/
Twitter: [@casaedelmiro] https://twitter.com/casaedelmiro
Comentarios: Mítica casa de comíes en plenu centru d'Asturies, que lleva abierta dende 1890, cuando abrió como Chigre Tienda.
Casona enorme con panera, con aparcamientu propiu, prau, terraza y zona de xuegos para guaḥes. Ye'l sitiu perfectu si vas cola familia, inclusive si vas solo a tomar daqué, porque los guaḥes pueden tar xugando ensin nengún peligru.
Dientro, zona de barra para tomar daqué, y salón grande que s'enllena les fines de selmana, asina que meyor acuta.
Comida d'amigos, asina que pidimos toos el menú de fin de selmana que tienen a 22€. 6 primeros y 6 segundos a escoyer. Con Rioja y Verdejo incluyíos.
Ente los primeres, pidimos Fabada. Que taba rica, anque la faba taba rota.
El compangu ricu.
Trunfó l'Arroz con Chipirones na so Tinta. Bien ricu.
De segundos, Cabritu. Que taba daveres bonu.
Y Bacaláu, que nun probé, pero que me dixeron que taba bonu.
Nos postres, pidimos Tarta de Quesu. Normal. Y Tarta de Frixuelos, que gustó.
Pa los vinos, pidimos los que traía'l menú. Anque na carta de vinos dábente la opción de pagar la parte extra correspondiente pa poder beber vinos meyores. Eso sí, na carta nenguna referencia asturiana. Nin una.
Los cafés tomémoslos fora na terraza, impagable. Pagamos 22€ per cabeza.
Cocina tradicional, rica, y sitiu perfectu pa dir con guaḥes.
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Comentarios: Mítica casa de comíes en plenu centru d'Asturies, que lleva abierta dende 1890, cuando abrió como Chigre Tienda.
Casona enorme con panera, con aparcamientu propiu, prau, terraza y zona de xuegos para guaḥes. Ye'l sitiu perfectu si vas cola familia, inclusive si vas solo a tomar daqué, porque los guaḥes pueden tar xugando ensin nengún peligru.
Dientro, zona de barra para tomar daqué, y salón grande que s'enllena les fines de selmana, asina que meyor acuta.
Comida d'amigos, asina que pidimos toos el menú de fin de selmana que tienen a 22€. 6 primeros y 6 segundos a escoyer. Con Rioja y Verdejo incluyíos.
Ente los primeres, pidimos Fabada. Que taba rica, anque la faba taba rota.
El compangu ricu.
Trunfó l'Arroz con Chipirones na so Tinta. Bien ricu.
De segundos, Cabritu. Que taba daveres bonu.
Y Bacaláu, que nun probé, pero que me dixeron que taba bonu.
Nos postres, pidimos Tarta de Quesu. Normal. Y Tarta de Frixuelos, que gustó.
Pa los vinos, pidimos los que traía'l menú. Anque na carta de vinos dábente la opción de pagar la parte extra correspondiente pa poder beber vinos meyores. Eso sí, na carta nenguna referencia asturiana. Nin una.
Los cafés tomémoslos fora na terraza, impagable. Pagamos 22€ per cabeza.
Cocina tradicional, rica, y sitiu perfectu pa dir con guaḥes.
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