Teléfonu: 911 198 033
Comentarios: Si Carlos Gallego encamienta un sitiu en Madrid, procura fae-y casu. Asina qu'un domingu de nueche, con casi tolos "grandes" restoranes pesllaos, fui conocer una xoya oculta que llevaba tiempu encamentándome.
El Chigre Gyoza Go! ta asitiáu xusto al llau de la Plaza Mayor de Madrid, y ye, lliteralmente, un taburdiu. Eso sí, llimpio. 4 meses nel so interior, que suelen tar llenes, y una barra onde un matrimoniu xaponés ellabora de forma dafechu artesanal les gyozes. Si nun hai sitiu nes meses, na barra tamién t'atienden. Cuando ves la so "carta", colos nomes en xaponés y castellán, yá sabes que sabes que la cosa pinta bien. Ye una maravía ver cómo cierra nel momentu la señora les gyozes con una velocidá y una precisión increíbles, y cómo el so home les cocina.
Amás de les gyozes, tienen poca cosa más. Los míticos Edameme d'entrante y dalguna ensalada. Les gyozes prepárenles ellí mesmu, y lo meyor ye que combines a la plancha yá'l vapor pa comprobar los sos distintos sabores y testures.
Yo cisqué 3, 2 a la plancha y 1 al vapor y ... costó acabalo. Lo meyor ye que vaigáis unos cuantos pa probar cuanto más, meyor. Tán toes buenísimes.
Pidí Gyozes a la plancha de Gochu y Cebollu. Les mios favorites.
A la plancha de Pitu.
Al vapor de Xata. La testura camuda dafechu, más blandes.
Con una cerveza pagué 18€. Como veis, baratísimo. Y acabé a españar.
Con una cerveza pagué 18€. Como veis, baratísimo. Y acabé a españar.
No hay comentarios
Publicar un comentario