Teléfonu: 923 462 441
Facebook: https://www.facebook.com/pages/La-Paloma/
Calidá: 3/5
Encamentáronnos La Paloma, por cocina y por preciu. Y atinaron de llenu. Ye una gociada perdese peles estreches cais de Ciudá Rodrigo, abellugaos del sol, y atopar pequenes places con pequenes xoyes escondíes. Puede haber turistes, pero asina ye muncho más fácil evitar la masificación.
Mesón clásicu, en madera, cañeros de San Miguel con forma de xamón (fascinante) y mundial de fútbol de fondu. Comimos dos persones.
Empezamos con una Ensalada Templada de Boletus y Xamón Ibérico. Precisábamos daqué pa enfrescar con esi calor, y l'ensalada foi perfecta. Los boletus bien bonos, puntu de plancha perfectu. Y bien acompañada de xamón. Rica.
De platu principal pidimos dos Sollombos de Vaca Morucha. Bon cachu de carne, bien tienru, al puntu, acompañáu de pataques frites de verdá y unos pimientos. Y solo por 14€. Bien bonu.
Nun tomamos postre y pa beber un par de copes de Ribera con agua.
Pan típico de la zona de Castiella.
Pagamos por tou, 50.40€. Como veis, una relación calidá preciu estupenda. Gustonos.
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Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Comentarios: Parada en Ciudá Rodrigo, una ciudá preciosa percerca de la Frontera ente España y Portugal. Perfectamente caltenida, iguada, arrodiada de muralles y presidida por un castiellu iguáu en Parador.
Comentarios: Parada en Ciudá Rodrigo, una ciudá preciosa percerca de la Frontera ente España y Portugal. Perfectamente caltenida, iguada, arrodiada de muralles y presidida por un castiellu iguáu en Parador.
Encamentáronnos La Paloma, por cocina y por preciu. Y atinaron de llenu. Ye una gociada perdese peles estreches cais de Ciudá Rodrigo, abellugaos del sol, y atopar pequenes places con pequenes xoyes escondíes. Puede haber turistes, pero asina ye muncho más fácil evitar la masificación.
Mesón clásicu, en madera, cañeros de San Miguel con forma de xamón (fascinante) y mundial de fútbol de fondu. Comimos dos persones.
Empezamos con una Ensalada Templada de Boletus y Xamón Ibérico. Precisábamos daqué pa enfrescar con esi calor, y l'ensalada foi perfecta. Los boletus bien bonos, puntu de plancha perfectu. Y bien acompañada de xamón. Rica.
De platu principal pidimos dos Sollombos de Vaca Morucha. Bon cachu de carne, bien tienru, al puntu, acompañáu de pataques frites de verdá y unos pimientos. Y solo por 14€. Bien bonu.
Nun tomamos postre y pa beber un par de copes de Ribera con agua.
Pan típico de la zona de Castiella.
Pagamos por tou, 50.40€. Como veis, una relación calidá preciu estupenda. Gustonos.
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