Preciu: 25€
Comentarios: Un sitiu que ganó'l premiu en 2015 a la Meyor Fabada del Mundiu, yá merez la pena la visita por sí solo, pero si amás ta bien asitiáu, cómese bien, a bon preciu y traten bien la sidra, entós yá podemos dicir que la so visita ye mui recomendable.
Asitiáu na zona la Estación de tren de Xixón, a un pasu del centru y la Sablera de Poniente, la Sidrería Los Pomares tien una de les terraces sidreres más curioses y llenes de la ciudá. Ocupa prácticamente tola cai, y enllénase siempres d'ambiente sidrero.
Sidra El Santu, bien echada y a bona temperatura. Ún de los puntazos del local. Nun tienen palos fixos, van rotando según calidá, pero siempres tienen Sidra natural normal y Sidra DOP. Como ha de ser.
Na zona de dientro, barra y ambiente sidrero. Salón allargáu, abiertu al chigre. Echen sidra en tou momentu.
Sede del Congresu de Repunantes, del que tengo honor de ser unu de los sos miembros fundadores, xuntu cola so dueña Pili, xuntámonos a cenar tres les deliberaciones pertinentes, siempres arrodiaos de botelles de sidra.
Cena al centru para 10 persones, para compartir.
Pastel de Cabrachu. Ricu.
Chipirones Afogaos. Una de les maravíes del local.
Parrochas, bien riques.
Morciella a la parrilla con pataques frites (de les de verdá). Buenísima. Voló.
Y unes Costielles a la parrilla de les bones. Con Criollu y pataques frites.
De postre, Arroz con Lleche. Bien bonu.
Tarta de quesu. Casera y rica.
Y Quesu Gamonéu. Con un poco duce ... qué más se puede pidir.
Regao con abondosa sidra. Pagamos 25€ per cabeza.
Hai que volver y probar la fabada, tamién tien fama'l so pexe, amás del so chuletón. Como veis, sidra y bona cocina.
Comentarios: Un sitiu que ganó'l premiu en 2015 a la Meyor Fabada del Mundiu, yá merez la pena la visita por sí solo, pero si amás ta bien asitiáu, cómese bien, a bon preciu y traten bien la sidra, entós yá podemos dicir que la so visita ye mui recomendable.
Asitiáu na zona la Estación de tren de Xixón, a un pasu del centru y la Sablera de Poniente, la Sidrería Los Pomares tien una de les terraces sidreres más curioses y llenes de la ciudá. Ocupa prácticamente tola cai, y enllénase siempres d'ambiente sidrero.
Sidra El Santu, bien echada y a bona temperatura. Ún de los puntazos del local. Nun tienen palos fixos, van rotando según calidá, pero siempres tienen Sidra natural normal y Sidra DOP. Como ha de ser.
Na zona de dientro, barra y ambiente sidrero. Salón allargáu, abiertu al chigre. Echen sidra en tou momentu.
Sede del Congresu de Repunantes, del que tengo honor de ser unu de los sos miembros fundadores, xuntu cola so dueña Pili, xuntámonos a cenar tres les deliberaciones pertinentes, siempres arrodiaos de botelles de sidra.
Cena al centru para 10 persones, para compartir.
Pastel de Cabrachu. Ricu.
Chipirones Afogaos. Una de les maravíes del local.
Parrochas, bien riques.
Morciella a la parrilla con pataques frites (de les de verdá). Buenísima. Voló.
Y unes Costielles a la parrilla de les bones. Con Criollu y pataques frites.
De postre, Arroz con Lleche. Bien bonu.
Tarta de quesu. Casera y rica.
Y Quesu Gamonéu. Con un poco duce ... qué más se puede pidir.
Regao con abondosa sidra. Pagamos 25€ per cabeza.
Hai que volver y probar la fabada, tamién tien fama'l so pexe, amás del so chuletón. Como veis, sidra y bona cocina.
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