Señes: Calle La Vega, 2 - La Bañeza - León/Llión
Teléfonu: 987 643 343
Web: http://www.mojaelgallo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/mojaelgallo/
Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Comentarios: Parada en La Bañeza a comer, teníamos apuntáu por un encamientu vueso'l restorán Moja El Gallo, y foi tou un aciertu.
Asitiáu a 5min caminando del centru, l'accesu ye soterráu, al estilu de les bodegues lleoneses. Y agradezse pola temperatura, porque fuera faía un calor infernal. Llargu pasadizo p'aportar al restorán que yá va metiendote n'ambiente, anque cuando apuertes a la sala principal quedes cola boca abierta.
Ampliu salón con barra a la derecha y decoración medieval. Ye como tar nel interior d'un castiellu, y enriba so tierra. Tou bien curiáu. Tien 3 salones estremaos y cuando fuimos, namás quedaba una mesa (yera un domingu). Asina que meyor acutái. Espaes, escudos y armadures.
Comimos nel salón del pisu cimeru dende'l que tienes vistes a tol local. A pesar de les escaleres, serviciu rápido y bien sollerte. Pidimos pa entrar unos Boletus a la Plancha que taben fuera de carta. Realmente bonos. Namás por ellos yá pagó la pena la comida. Amás bona ración.
De platu principal, Sollombu a la Plancha. Nidiu y bien ricu, la carne desfaise. L'únicu problema fueron les pataques.
Y Bacaláu al Ajoarriero. Tamién bien ricu. Vien nuna cazuela pa que caltenga el calor.
El pan taba perbono
Pa beber, agua. Pagamos 53€.
Bona opción si tas pela zona.
Facebook: https://www.facebook.com/mojaelgallo/
Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Comentarios: Parada en La Bañeza a comer, teníamos apuntáu por un encamientu vueso'l restorán Moja El Gallo, y foi tou un aciertu.
Asitiáu a 5min caminando del centru, l'accesu ye soterráu, al estilu de les bodegues lleoneses. Y agradezse pola temperatura, porque fuera faía un calor infernal. Llargu pasadizo p'aportar al restorán que yá va metiendote n'ambiente, anque cuando apuertes a la sala principal quedes cola boca abierta.
Ampliu salón con barra a la derecha y decoración medieval. Ye como tar nel interior d'un castiellu, y enriba so tierra. Tou bien curiáu. Tien 3 salones estremaos y cuando fuimos, namás quedaba una mesa (yera un domingu). Asina que meyor acutái. Espaes, escudos y armadures.
Comimos nel salón del pisu cimeru dende'l que tienes vistes a tol local. A pesar de les escaleres, serviciu rápido y bien sollerte. Pidimos pa entrar unos Boletus a la Plancha que taben fuera de carta. Realmente bonos. Namás por ellos yá pagó la pena la comida. Amás bona ración.
De platu principal, Sollombu a la Plancha. Nidiu y bien ricu, la carne desfaise. L'únicu problema fueron les pataques.
Y Bacaláu al Ajoarriero. Tamién bien ricu. Vien nuna cazuela pa que caltenga el calor.
El pan taba perbono
Pa beber, agua. Pagamos 53€.
Bona opción si tas pela zona.
No hay comentarios
Publicar un comentario