Teléfonu: 985 670 034
Facebook: https://www.facebook.com/Bar-Pepe-Luis
Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Anterior Vista: https://lesfarturesast.blogspot.com/2017/05/bar-tienda-pepe-luis.html
Comentarios: A unos kilometros de Blimea, cuando s'empieza a xubir y afayes esi contraste ente l'Asturies minera y la rural, atópase San Mamés, un pequenu pueblu dende'l que tienes unes vistes impresionantes a tol valle.
Ellí nel mediu, el Chigre Tienda Pepe-Luis, chigre onde inda pervive esi ambiente de centru de xunta del pueblu, onde puedes dir mercar un paquete de galletes, unes zapatielles o a date un homenaxe gastronómicu con cocina tradicional de primera.
Casona iguada, según entres zona de barra col chigre-tienda, y meses pa sentase y axuntase.
Y a la izquierda, el comedor. Nuevu y con techu en madera bien guapo.
La estrella'l llocal son les sos Cenahories Rellenes de Bonitu. A mi yá ,'enguada pol trabayu de rellenales. Y tán realmente bones. Acompañaes d'unes pataques frites, y nun mueyu p'acabar coles esistencies de pan.
Famoses son tamién les sos Cebolles Rellenes, y ta bones, anque meyor les sos cenahories. Tamién vienen nuna cazuela con unes pataques frites, pimientos y mediu güevu cocíu. El mueyu, el mesmu, pa morrer.
Y acabamos con unes Costielles con Pataques Frites. Platu senciellu pero perricu. N'una cazuelina tamién.
Pa beber, Sidra Menéndez. La única qu'hai.
Con unes botelles de sidra, pagamos 37€. Como veis, impagable.
Anterior Vista: https://lesfarturesast.blogspot.com/2017/05/bar-tienda-pepe-luis.html
Comentarios: A unos kilometros de Blimea, cuando s'empieza a xubir y afayes esi contraste ente l'Asturies minera y la rural, atópase San Mamés, un pequenu pueblu dende'l que tienes unes vistes impresionantes a tol valle.
Ellí nel mediu, el Chigre Tienda Pepe-Luis, chigre onde inda pervive esi ambiente de centru de xunta del pueblu, onde puedes dir mercar un paquete de galletes, unes zapatielles o a date un homenaxe gastronómicu con cocina tradicional de primera.
Casona iguada, según entres zona de barra col chigre-tienda, y meses pa sentase y axuntase.
Y a la izquierda, el comedor. Nuevu y con techu en madera bien guapo.
La estrella'l llocal son les sos Cenahories Rellenes de Bonitu. A mi yá ,'enguada pol trabayu de rellenales. Y tán realmente bones. Acompañaes d'unes pataques frites, y nun mueyu p'acabar coles esistencies de pan.
Famoses son tamién les sos Cebolles Rellenes, y ta bones, anque meyor les sos cenahories. Tamién vienen nuna cazuela con unes pataques frites, pimientos y mediu güevu cocíu. El mueyu, el mesmu, pa morrer.
Y acabamos con unes Costielles con Pataques Frites. Platu senciellu pero perricu. N'una cazuelina tamién.
Pa beber, Sidra Menéndez. La única qu'hai.
Con unes botelles de sidra, pagamos 37€. Como veis, impagable.
No hay comentarios
Publicar un comentario