Teléfonu: 985 697 392
Web: http://www.restaurantecasaadela.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-Casa-Adela
Calidá: 4/5
Preciu: 40€
Comentarios: Casa Adela ye un oasis metanes Lada. Arrodiáu d'industria, ye una maravía atopase con una casona preciosa independiente con un horru xustu na entrada.
Con bon tiempu, tien una preciosa antoxana pa sentase y tomar una botella de sidra tranquilamente, aislláu del mundu. L'horru ye preciosu, y tien una mesa xusto debaxo onde sirven comíes. Güeyu, que ye la mesa más cotizada del local.
Dientro, receición yá un salón. Decoración preciosa y bien cuidada. Parés empapelaes y piedra vista. Y una chimenea qu'agradecemos descomanadamente nuna nueche fría.
Tres una zona entemedia, otru salón un pocu más grande, pero la mesma estética. El llugar ye preciosu.
La so cocina ye tradicional, de productu, y bien tratada. Dende guisos tradicionales, hasta pexes del día y carnes de primera. Postres caseros, de xacíu.
Empezamos con unes Amasueles. Enormes. Con ayu y aceite, y pan hasta que nun quedó nada. Bonísimes.
De platos principales pidimos, un Bacaláu a Plancha. Bien ricu. Acompañáu d'unes verdures y unes pataques cocíes. El bacaláu mui bonu. Desfaise.
Y teníen de pexe del día una Llubina. Acompañada d'unos ayos y pataques panaderes. Mui rica. Bona ración, amás.
De postre, unes Natielles con Figos al Marrasquino. El Marrasquino ye un llicor italianu con azucre, cereces y miel. Tán impresionantes. Más llíquides y con cachos de figos.
Y un Hoxaldre de Freses. La base d'hoxaldre, cruxente, una capa de nata y freses. Senciellu pero buenísimo.
Para beber, Escolinas Wallaby 2014. Vinu asturiano que nos gusta enforma. Y agua.
Un sitiu preciosu, con una redolada maraviyosa. Para esfrutar de día, pero con un ambiente íntimo de nueche. Cocina tradicional de productu, perbona; y con bona carta de vinos. Casa Adela préstanos enforma.
Pagamos por tou 82€.
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-Casa-Adela
Calidá: 4/5
Preciu: 40€
Comentarios: Casa Adela ye un oasis metanes Lada. Arrodiáu d'industria, ye una maravía atopase con una casona preciosa independiente con un horru xustu na entrada.
Con bon tiempu, tien una preciosa antoxana pa sentase y tomar una botella de sidra tranquilamente, aislláu del mundu. L'horru ye preciosu, y tien una mesa xusto debaxo onde sirven comíes. Güeyu, que ye la mesa más cotizada del local.
Dientro, receición yá un salón. Decoración preciosa y bien cuidada. Parés empapelaes y piedra vista. Y una chimenea qu'agradecemos descomanadamente nuna nueche fría.
Tres una zona entemedia, otru salón un pocu más grande, pero la mesma estética. El llugar ye preciosu.
La so cocina ye tradicional, de productu, y bien tratada. Dende guisos tradicionales, hasta pexes del día y carnes de primera. Postres caseros, de xacíu.
Empezamos con unes Amasueles. Enormes. Con ayu y aceite, y pan hasta que nun quedó nada. Bonísimes.
De platos principales pidimos, un Bacaláu a Plancha. Bien ricu. Acompañáu d'unes verdures y unes pataques cocíes. El bacaláu mui bonu. Desfaise.
Y teníen de pexe del día una Llubina. Acompañada d'unos ayos y pataques panaderes. Mui rica. Bona ración, amás.
De postre, unes Natielles con Figos al Marrasquino. El Marrasquino ye un llicor italianu con azucre, cereces y miel. Tán impresionantes. Más llíquides y con cachos de figos.
Y un Hoxaldre de Freses. La base d'hoxaldre, cruxente, una capa de nata y freses. Senciellu pero buenísimo.
Para beber, Escolinas Wallaby 2014. Vinu asturiano que nos gusta enforma. Y agua.
Un sitiu preciosu, con una redolada maraviyosa. Para esfrutar de día, pero con un ambiente íntimo de nueche. Cocina tradicional de productu, perbona; y con bona carta de vinos. Casa Adela préstanos enforma.
Pagamos por tou 82€.
No hay comentarios
Publicar un comentario