Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Comentarios: Tercer visita n'apenes 3 meses. Va ser que prestó...
Esta vegada volvimos porque teníamos ganes del sartén de pulpu.
Yá cuntamos na entrada anterior la bona localización, na zona del Carmen, tan de moda agora, d'esti pequeñu local.
Ensin problemes preparáronnos una mesa pa 2 un vienres nueche de febreru.
Como siempres, atención perfecta y serviciu rápidu y eficiente.
Encamentárennos el pitu rellenu, pero ye un fora de carta y taben preparándolu pal sábadu, asina que va haber qu'intentalo pa la próxima.
Ye habitual que pidamos esti Albariño, Airiños de Mar, qu'acompaña a la perfección tolos platos.
Dempués unos moxones a la sidra fora de serie. Nunca probáramos esta combinación y ye tou un aciertu. Un mueyu de pecáu. Imposible parar de moyar. Otru de los platos d'esti local que merez visita por sigo mesmu:
Duldando, pola cantidá, quixímos probar les carrilleres. 5 bones carrilleres sobre pataques frites con un mueyu pa perdese. Esforciamos, sobremanera yo, par non dexar nada, que depués ún apénase...:
Y na temporada, nun puede dexase de pidir Rollu de Bonitu. Y este supera la media. Bien de bonitu y mueyu bien ricu. Pataques de les que vuelen:
Siempres hai que terminar con daqué duce, asina que probemos la tarta de naranxa casera que nos encamentaron. Daqué nuevu pa nós y que voló. Rica:
Otres vegaes, terminamos con una Tarta la Güela, de presentación distinta, y de sabor maraviyoso:
Asina que cenes de comida casera tradicional con escelente relación calidá/aprecio. Nun puede pidise más.
Nun cansamos de repitir nesta Nueva Piedra, onde tan bien nos traten y meyor comemos.
Comentarios: Tercer visita n'apenes 3 meses. Va ser que prestó...
Esta vegada volvimos porque teníamos ganes del sartén de pulpu.
Yá cuntamos na entrada anterior la bona localización, na zona del Carmen, tan de moda agora, d'esti pequeñu local.
Ensin problemes preparáronnos una mesa pa 2 un vienres nueche de febreru.
Como siempres, atención perfecta y serviciu rápidu y eficiente.
Encamentárennos el pitu rellenu, pero ye un fora de carta y taben preparándolu pal sábadu, asina que va haber qu'intentalo pa la próxima.
Ye habitual que pidamos esti Albariño, Airiños de Mar, qu'acompaña a la perfección tolos platos.
Empezamos polo que tantes ganes teníamos, el sartén de pulpu y langostinos. Namás que dicir que perrica:
Dempués unos moxones a la sidra fora de serie. Nunca probáramos esta combinación y ye tou un aciertu. Un mueyu de pecáu. Imposible parar de moyar. Otru de los platos d'esti local que merez visita por sigo mesmu:
N'otra ocasión decantamos por unos Pimientos del Padrón, bien tostaos y de puntu de sal, lo que fai un maraviyosu picoteo:
Duldando, pola cantidá, quixímos probar les carrilleres. 5 bones carrilleres sobre pataques frites con un mueyu pa perdese. Esforciamos, sobremanera yo, par non dexar nada, que depués ún apénase...:
Siempres hai que terminar con daqué duce, asina que probemos la tarta de naranxa casera que nos encamentaron. Daqué nuevu pa nós y que voló. Rica:
Otres vegaes, terminamos con una Tarta la Güela, de presentación distinta, y de sabor maraviyoso:
Asina que cenes de comida casera tradicional con escelente relación calidá/aprecio. Nun puede pidise más.
Nun cansamos de repitir nesta Nueva Piedra, onde tan bien nos traten y meyor comemos.
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