Teléfonu: 985 579 402
Recomendaciones: Carne
https://es-es.facebook.com/sidreriamontera.casaguela
Calidá: 3/5
Recomendaciones: Carne
https://es-es.facebook.com/sidreriamontera.casaguela
Llocal míticu pela rodiada d'Avilés, con terraza y zona d'aparcamientu. Abondo grande y con zona de barra y salón enorme pa comer. Los fines de selmana tien enforma ambientillu pa dir tomar unes botellines de sidra.
Dende Les Fartures reinvindicamos les sidreríes onde s'echa la sidra, y equí, non namás na barra mientres tuvimos esperando a que llegara tol mundu, si non que mientres tola comida tuvieron echándonos sidra a una mesa de 10 persones. El nuesu aplausu pa con ellos.
Como entrantes pidimos delles raciones de Picadiellu con Pataques y Llonganiza d'Avilés con Pataques. Bonísimes les dos.
De platos, la mayoría tomamos Cachopu, que taba realmente bonu, tamañu per grande, y mui saborgosu.
Otros compañeros pidieron Cachopu de Merluza y Entrecot, y falaron perbién de dambes opciones.
Como'l cachopu nun fuimos quien a acabalo, preparáronnos unes bandexes envueltes en papel albal pa llevalo a casa. Un detallazu.
Yo nun tuvi valor pa pidir postre, pero hubo valientes que tomaron el dixestivu asina ...
Con clines y cafés, pagamos 20€ per cabeza. Yéramos 10 pa comer.
Rellación calidá-aprecio espectacular. Na mesa hubo xente que pidió cerveza y agua amás de les botelles de sidra. Amás, cola carta en llingua asturiana, tou un aciertu.
No hay comentarios
Publicar un comentario