Web: https://lagenuinaarroceria.es/carta/
Facebook: https://www.facebook.com/lagenuinaarroceria/
Instagram [@lagenuinaarroceria]: https://www.instagram.com/lagenuinaarroceria/
Calidá: 3/5
Preciu: 20€
Comentarios: Restorán especializáu n'arroces en plenu centru d'Uviéu. Allugamientu inmeyorable, ente la Casa Conceyu y la Catedral, nuna cai piatonal de continuu trasiegu. El llocal ye grande, pero suel tar llenu, asina que, si quies dir, meyor acuta.
Comida d'unes 20 persones, nel salón de baxo, casi enteru pa nós. Empezamos con un poco de Pan con tomate y xamón ibéricu. El xamón, a éstes bien bonu.
Unos Calamares. Ricos.
Probemos distintos arroces. A mi encantóme'l Senyoret. Con merluza, pixín, gambón y calamares. Tamién probemos el de Pitu Caleya, bien ricu.
Dempués, un Cachopu. Con quesu Vidiago. Bien ricu.
Acabamos con unos postres variaos.
Pa beber, na parte de baxo nun echen sidra, asina que dalgunos tomaron Sidra Natural Viuda de Angelón con Tapón, y otros pasamos a esta maravía. Prau Monga Brut Nature Reserva. Una sidra esplumoso, con segunda fermentadura na botella, que tien un procesu d'ellaboración de 4 años pa salir al mercáu. Seca, con cuerpu, ensin azucre, y perfecta p'acompañar los arroces.
Salimos a 24€ per cabeza. Gustónos.
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Calidá: 3/5
Preciu: 20€
Comentarios: Restorán especializáu n'arroces en plenu centru d'Uviéu. Allugamientu inmeyorable, ente la Casa Conceyu y la Catedral, nuna cai piatonal de continuu trasiegu. El llocal ye grande, pero suel tar llenu, asina que, si quies dir, meyor acuta.
Según entres, espaciu bien ampliu con barra enorme, y dalguna antigua cocina de carbón iguada a manera de mesa pa sofitar mientres tomes daqué de pie. Al fondu, ampliu comedor. Nel pisu de baxo, tienen tamién otru comedor.
Decoración bien cuidada, entemeciendo elementos clásicos con decoración más moderna.
Comida d'unes 20 persones, nel salón de baxo, casi enteru pa nós. Empezamos con un poco de Pan con tomate y xamón ibéricu. El xamón, a éstes bien bonu.
Unos Calamares. Ricos.
Probemos distintos arroces. A mi encantóme'l Senyoret. Con merluza, pixín, gambón y calamares. Tamién probemos el de Pitu Caleya, bien ricu.
Dempués, un Cachopu. Con quesu Vidiago. Bien ricu.
Acabamos con unos postres variaos.
Pa beber, na parte de baxo nun echen sidra, asina que dalgunos tomaron Sidra Natural Viuda de Angelón con Tapón, y otros pasamos a esta maravía. Prau Monga Brut Nature Reserva. Una sidra esplumoso, con segunda fermentadura na botella, que tien un procesu d'ellaboración de 4 años pa salir al mercáu. Seca, con cuerpu, ensin azucre, y perfecta p'acompañar los arroces.
Salimos a 24€ per cabeza. Gustónos.
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