Preciu: 30€
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Comentarios: Yá sabéis que La Calenda ye ún de los nuesos favoritos n'Avilés, y na dómina bonitu más inda. De xemes en cuando, tienen Ventrisca de bonitu fora de carta, y cuando nos dan el chivatazu, nun lo podemos perder.
Ye sublime y ta xenial de preciu. La redolada ye maraviyoa y tienen grandes vinos en carta.
Cenamos 4 persones. Pidimos Pulpu pa empezar. Perfeutu, con pataques y cebolla. P'acabar coles esistencies de pan.
Col pulpu, la primer botella de vinu. La Descarga 2017. Vinu de Cangas d'Obanca. Sabor a piescu total. Toque herbal. Creo qu'ameyoraría más con un poco más de guarda.
De platu principal, media Ventresca de bonitu. Ensin palabres. Ye espectacular.
Cola ventresca, probemos l'otru vinu del mes. Ultreia Saint Jacques 2016. Vinu del Bierzo de Raúl Pérez (premiáu pola Guía de Vinos Bettaane + Desseauve como “el meyor enólogu del mundu”). Gustónos enforma.
Con cafés, pagamos 30€. Como veis, vinos, productu, redolada y cocina. Maraviyosa La Calenda.
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