Teléfonu: 918 195 808
Web: https://cerveceraindependiente.com/elsainete/
Twitter: [@elsainetemadrid]: https://twitter.com/elsainetemadrid/
Preciu: 40€
Comentarios: Si te presta la cerveza y andes per Madrid, has de conocer El Sainete. Asitiáu en plenu centru, nel Barriu la Latina, mui cerca de la Plaza del Gordón, y semi ocultu n'una caleya faciendo esquina.
Según entres, zona amplia de barra con meses altes y 16 cañeros de cerveza pa faer les delicies de los cerveceros. Cayuela dixital coles cerveces disponibles en cañeru. Decoración bien cuidada, con suelu de cerámica, meses en madera ya inclusive hasta zona con merchandising de dalguna marca de cerveza.
A pesar de que'l llocal ye propiedá del Grupu Mahou-San Miguel, vais poder beber dalguna de les meyores cerveces del mundu (ente les que nun tán les qu'ellabora'l grupu propietariu). Cerveces artesanes ya industriales, pero siempres cola calidá por bandera. Los precios del cañeru y les botelles son daqué más caros qu'en Asturies, pero tán na media de precios de Madrid.
Tienen una carta de cerveces más qu'interesante, con especial mención a les llámbiques. Sosprendió'l nivel en botella d'un estilu de cerveza que cada vez nos presta más, y qu'amás ye perfeutu pa combinar con cocina.
Baxamos al pisu de baxo, onde ta la zona de restorán, con techos abovedaos y suelu de cerámica. Lluminosu, a pasar de ser el suétanu, y meses más apetiguñaes. La decoración del llocal ye preciosa.
Otru puntu a destacar ye l'atención. Xenial en tou momentu, con una sorrisa na boca y sabiendo de lo que falen. Déxate encamentar por ellos si nun tienes bien claro qué cerveza pidir y entruga ensin mieu. Merez la pena.
Nós teníamos claro qué queríamos y pidimos Brouwerij Boon, De Cam, De Troch, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin, Timmermans, and 3 Fountein. HORAL's Oude Geuze Mega Blend 2017. Una botella de 750ml, llámbica, collaboración de 8 fábriques qu'ellaboren llámbiques na zona de Bruxeles, de 7º y que ta impresionante. HORAL ye'l acrónimo de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambikbieren (Conseyu Cimeru de cerveces Lambic tradicional) y axúntense tolos años pa ellaborar esta cerveza a partir de llámbiques moces y más vieyes de caún de los productores.
La botella cuesta 22€. Perbién de preciu.
La cocina ye informal yá'l centru pa compartir. Toques creativos y fusión que tanto tán de moda, y que faen falta que se normalicen cola cerveza.
D'aperitivu traxéronnos un Mousse de Paté d'Alga. Nidiu. Entra bien. Amás vien con aceite virxe extra y oldea perbién col paté.
Gyozes de Coríu a L'orange. 4 gyozes de bon tamañu, con un mueyu espectacular. Traenlo aparte pa que moyemos n'él les gyozes. Cada gyoza vien con una mini rodaxa d'unes naranxes vietnamites qu'entemecen a la perfección lo cítrico y lo amargoso. La deceición foi la carne, que paez d'hamburguesa.
De xuru col coríu espeñicáu quedaría muncho meyor.
Siguimos con unes Lláscares de Bacaláu con Cremosu de Pataca. Bien anque un poco llandiu, la crema de pataca ye un mazacote que malapenes desfai. Amás ta templáu. Tien un toque picante.
Y acabamos con un Pechu Ibéricu a la Brasa. Bien, con escarola, granada. Lo meyor, el mueyu del fondu.
A éstes el pan pidímoslo aparte.
Pidimos dos postres, y son enormes. P'acompañar los postres, una caña de Brouwerij de Molen Hel & Verdoemenis Hazelnoot. Una Russian Imperial Stout de 10º daveres maraviyosa. Ablana y pimienta al empar.
Mangu y Yuzu. Bon amiestu de dulce y picante al empar. El problema ye que-y echen Grand Manier (llicor entemez de coñá y esencia de naranxa amargosa) ya-y da un toque abondo alcohólicu. Y pa que yo diga eso ... Sin esi toque, taría meyor.
Coffee Porter. Son una especie de tigretones, un cruxente de chocolate con bizcuechu de chocolate a la cerveza. Ta ricu.
Pagamos por tou 80€. Como veis, nun ye nada caru pa ser Madrid, teniendo en cuenta que namás la botella de cerveza yá fueron 22€. Gustónos, anque en cocina esperábamos daqué más. Si queréis probar la combinación perfecta ente Cocina y Cerveza, tenéis que dir al Malte.
Acepten Tickets Restaurant.
Comentarios: Si te presta la cerveza y andes per Madrid, has de conocer El Sainete. Asitiáu en plenu centru, nel Barriu la Latina, mui cerca de la Plaza del Gordón, y semi ocultu n'una caleya faciendo esquina.
Según entres, zona amplia de barra con meses altes y 16 cañeros de cerveza pa faer les delicies de los cerveceros. Cayuela dixital coles cerveces disponibles en cañeru. Decoración bien cuidada, con suelu de cerámica, meses en madera ya inclusive hasta zona con merchandising de dalguna marca de cerveza.
A pesar de que'l llocal ye propiedá del Grupu Mahou-San Miguel, vais poder beber dalguna de les meyores cerveces del mundu (ente les que nun tán les qu'ellabora'l grupu propietariu). Cerveces artesanes ya industriales, pero siempres cola calidá por bandera. Los precios del cañeru y les botelles son daqué más caros qu'en Asturies, pero tán na media de precios de Madrid.
Tienen una carta de cerveces más qu'interesante, con especial mención a les llámbiques. Sosprendió'l nivel en botella d'un estilu de cerveza que cada vez nos presta más, y qu'amás ye perfeutu pa combinar con cocina.
Baxamos al pisu de baxo, onde ta la zona de restorán, con techos abovedaos y suelu de cerámica. Lluminosu, a pasar de ser el suétanu, y meses más apetiguñaes. La decoración del llocal ye preciosa.
Otru puntu a destacar ye l'atención. Xenial en tou momentu, con una sorrisa na boca y sabiendo de lo que falen. Déxate encamentar por ellos si nun tienes bien claro qué cerveza pidir y entruga ensin mieu. Merez la pena.
Nós teníamos claro qué queríamos y pidimos Brouwerij Boon, De Cam, De Troch, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin, Timmermans, and 3 Fountein. HORAL's Oude Geuze Mega Blend 2017. Una botella de 750ml, llámbica, collaboración de 8 fábriques qu'ellaboren llámbiques na zona de Bruxeles, de 7º y que ta impresionante. HORAL ye'l acrónimo de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambikbieren (Conseyu Cimeru de cerveces Lambic tradicional) y axúntense tolos años pa ellaborar esta cerveza a partir de llámbiques moces y más vieyes de caún de los productores.
La botella cuesta 22€. Perbién de preciu.
La cocina ye informal yá'l centru pa compartir. Toques creativos y fusión que tanto tán de moda, y que faen falta que se normalicen cola cerveza.
D'aperitivu traxéronnos un Mousse de Paté d'Alga. Nidiu. Entra bien. Amás vien con aceite virxe extra y oldea perbién col paté.
Gyozes de Coríu a L'orange. 4 gyozes de bon tamañu, con un mueyu espectacular. Traenlo aparte pa que moyemos n'él les gyozes. Cada gyoza vien con una mini rodaxa d'unes naranxes vietnamites qu'entemecen a la perfección lo cítrico y lo amargoso. La deceición foi la carne, que paez d'hamburguesa.
De xuru col coríu espeñicáu quedaría muncho meyor.
Siguimos con unes Lláscares de Bacaláu con Cremosu de Pataca. Bien anque un poco llandiu, la crema de pataca ye un mazacote que malapenes desfai. Amás ta templáu. Tien un toque picante.
Y acabamos con un Pechu Ibéricu a la Brasa. Bien, con escarola, granada. Lo meyor, el mueyu del fondu.
A éstes el pan pidímoslo aparte.
Pidimos dos postres, y son enormes. P'acompañar los postres, una caña de Brouwerij de Molen Hel & Verdoemenis Hazelnoot. Una Russian Imperial Stout de 10º daveres maraviyosa. Ablana y pimienta al empar.
Mangu y Yuzu. Bon amiestu de dulce y picante al empar. El problema ye que-y echen Grand Manier (llicor entemez de coñá y esencia de naranxa amargosa) ya-y da un toque abondo alcohólicu. Y pa que yo diga eso ... Sin esi toque, taría meyor.
Coffee Porter. Son una especie de tigretones, un cruxente de chocolate con bizcuechu de chocolate a la cerveza. Ta ricu.
Pagamos por tou 80€. Como veis, nun ye nada caru pa ser Madrid, teniendo en cuenta que namás la botella de cerveza yá fueron 22€. Gustónos, anque en cocina esperábamos daqué más. Si queréis probar la combinación perfecta ente Cocina y Cerveza, tenéis que dir al Malte.
Acepten Tickets Restaurant.
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