Facebook: https://www.facebook.com/La-Nonna-Pizzeria-C-Aguado
Twitter: [@nonnagijon] https://twitter.com/nonnagijon
Calidá: 3/5
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Calidá: 3/5
Preciu: 15€
Anterior Visita: http://www.lesfartures.com/2007/10/la-nonna.html
Comentarios: Faemos vieyos, el blogue va camín de los 10 años y apocayá tuvimos un revival maraviyosu d'esos que paga la pena cuntar. Púnsose en contactu con nós Fabio Grillo González, que se fixo cargu de la Nonna tres la xubilación del so padre Doménico, pa que fuéramos conocer la so nueva propuesta gastronómica.
La Nonna siempres nos prestó, en cualesquier de los 3 llocales que llegó a tener en Xixón (anque'l nuesu favoritu siempres foi'l de l'Avenida Castiella). Un italianu con una decoración cuidada, onde se comía bien y amás pagábase poco. Y comprobemos que sigue calteniendo la mesma filosofía.
Averamos a cenar un día ente selmana, 3 persones. A pesar de ser un llunes, había xaréu. Llocal preciosu, allargáu y con per bona decoración. Atención de primera (ún de los puntazos ensin dulda del llocal). y, a pesar qu'había xente, ambiente íntimo pa cenar.
Empezamos con Provolone con Focaccia y Xamón Serrano. Masa gordo pa una ración abondosa (sería la tónica de tola cena). Mui rica pa entamar y abrir boca.
Ensalada Pitu. Empanáu con Kikos y clara de güevos con Pan de Pizza. Bien contundente. Mostaza yá'l mueyu bien ricu. Cruxente el pitu con kikos.
Ravioli Negru rellenos de mariscu y crema d'Oricios. Ún de los favoritos de la nueche. Xenial amestu col mueyu d'oricios, qu'a éstes, taba mui bono.
Una de les sorpreses foi'l Secretu de Fabio. Platu onde puede vese el toque de Fabio y cómo va afaciendo los platos de siempre de la Nonna al so gustu creativu, ensin perder la esencia. Pasta azul, con curaçao y rellenu de bacon y platano. Mueyu cebolla, mazana y arándanos. Yá veis que lleva un poco de too. Ye un platu que casi pega pa postre col toque duce del platano y el curaçao. Pero compensa perbién el bacon y l'arándanu. Nun dexéis de probalo.
Pizza Geantile. Salchicha casera, provolones, mozarrella fresca y Cogordes. La masa ta nel so puntu, nótense los años detrás trabayandola. Sabores contundentes pa una pizza que nun desfraudó n'absolutu. Y d'un tamañu estupendu amás.
Acabamos amorrentando con un Tiramisú caseru. Mui ricu. Foi de los platos favoritos de la cena, asina que yo que vós non me lo perdería. Eso sí, les raciones son bien abondoses, y cuesta llegar al postre. Avisáios quedáis.
Pa beber, Roccaperciata, uva Nero d'Avola. Tintu sicialino de 2015. Tintu per escuru, con sabor afrutáu, y un toque duce na ñariz. Ricu y con una bona rcp.
Nun pagamos, pero siguen cola mesma media de 15€ por persona. Ye un sitiu onde se cena bien, abondosu y baratu. Y nun camudaron nada la so filosofía. Podéis comprobar los precios de la so carta.
Pa modernizar el llocal, comentáronnos que van crear una carta con suxerencies pa dir camudando y metiendo los platos que más presten na carta.
Amás tienen un menú de día a 9,50€, y por cada 6 menúes regálente unu.
Acepten Ticketrestaurant.
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Comentarios: Faemos vieyos, el blogue va camín de los 10 años y apocayá tuvimos un revival maraviyosu d'esos que paga la pena cuntar. Púnsose en contactu con nós Fabio Grillo González, que se fixo cargu de la Nonna tres la xubilación del so padre Doménico, pa que fuéramos conocer la so nueva propuesta gastronómica.
La Nonna siempres nos prestó, en cualesquier de los 3 llocales que llegó a tener en Xixón (anque'l nuesu favoritu siempres foi'l de l'Avenida Castiella). Un italianu con una decoración cuidada, onde se comía bien y amás pagábase poco. Y comprobemos que sigue calteniendo la mesma filosofía.
Averamos a cenar un día ente selmana, 3 persones. A pesar de ser un llunes, había xaréu. Llocal preciosu, allargáu y con per bona decoración. Atención de primera (ún de los puntazos ensin dulda del llocal). y, a pesar qu'había xente, ambiente íntimo pa cenar.
Empezamos con Provolone con Focaccia y Xamón Serrano. Masa gordo pa una ración abondosa (sería la tónica de tola cena). Mui rica pa entamar y abrir boca.
Ensalada Pitu. Empanáu con Kikos y clara de güevos con Pan de Pizza. Bien contundente. Mostaza yá'l mueyu bien ricu. Cruxente el pitu con kikos.
Ravioli Negru rellenos de mariscu y crema d'Oricios. Ún de los favoritos de la nueche. Xenial amestu col mueyu d'oricios, qu'a éstes, taba mui bono.
Una de les sorpreses foi'l Secretu de Fabio. Platu onde puede vese el toque de Fabio y cómo va afaciendo los platos de siempre de la Nonna al so gustu creativu, ensin perder la esencia. Pasta azul, con curaçao y rellenu de bacon y platano. Mueyu cebolla, mazana y arándanos. Yá veis que lleva un poco de too. Ye un platu que casi pega pa postre col toque duce del platano y el curaçao. Pero compensa perbién el bacon y l'arándanu. Nun dexéis de probalo.
Pizza Geantile. Salchicha casera, provolones, mozarrella fresca y Cogordes. La masa ta nel so puntu, nótense los años detrás trabayandola. Sabores contundentes pa una pizza que nun desfraudó n'absolutu. Y d'un tamañu estupendu amás.
Acabamos amorrentando con un Tiramisú caseru. Mui ricu. Foi de los platos favoritos de la cena, asina que yo que vós non me lo perdería. Eso sí, les raciones son bien abondoses, y cuesta llegar al postre. Avisáios quedáis.
Pa beber, Roccaperciata, uva Nero d'Avola. Tintu sicialino de 2015. Tintu per escuru, con sabor afrutáu, y un toque duce na ñariz. Ricu y con una bona rcp.
Nun pagamos, pero siguen cola mesma media de 15€ por persona. Ye un sitiu onde se cena bien, abondosu y baratu. Y nun camudaron nada la so filosofía. Podéis comprobar los precios de la so carta.
Pa modernizar el llocal, comentáronnos que van crear una carta con suxerencies pa dir camudando y metiendo los platos que más presten na carta.
Amás tienen un menú de día a 9,50€, y por cada 6 menúes regálente unu.
Acepten Ticketrestaurant.
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