Teléfonu: 985 674 035
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Instagram: [@bocablosgastrobar] http://instagram.com/bocablosgastrobar
Preciu: 40€
Comentarios: Nuevu Gastrobar que lleva menos d'1 añu abiertu en La Felguera. Asitiáu nuna cai piatonal céntrica, tien una terraza onde se ta perbien tomando daqué al sol.
El llocal ye pequenu ya informal. Tien zona de barra con meses altes y baxes pa cenar, y un comedor pequenu na parte de tras. Cenamos un vienres dos persones ensin reserva previa, pero si queréis dir, meyor llamar.
La propuesta ye gayolera, anque tien platos de pexe y carne con bona pinta. Nós decidimos pidir 3 entrantes al centru pa probar un pocu de too.
Carta de vinu pequeno, pero variada. Ausencia total de productu asturianu. Nin sidra, nin cerveza nin vinu. Paecióme ver sidra natural, pero pa la zona de terraza.
D'aperitivu traxéronnos una Vichyssoise con Tosta de Pan d'Especies con Foie y Compota de Mazana. Sorprendente, con una bona combinación. Amás, un aperitivu de tamañu contundente. Gustónos enforma.
Empezamos con Lomito (?) de Cecina con Foie Marináu. Por separáu, dambes coses per riques. Pero tou xuntu na boca, inda meyor.
Bona cecina, y mui orixinal ese foie presentáu como si fuera bonitu.
Zamburiñes con Toffe d'Arbeyos y Xamón. Otra combinación orixinal que nos gustó enforma. La zamburiña bien rica, y la base d'arbeyos-y quéda xenial. El xamón yera paleta ibérica según dixéronnos, y quiciabes ye lo que-y sobra. Sía comoquier, platu distintu y ricu.
Tempura de Verdures, Llagostinos y Sushi. Un platu con un "pocu de too". Bona tempura, con mueyu de soya y pestu colloráu. El mueyu de pesto colloráu encantónos.
Lleva cenahoria, cebolla, calabacín ...
Acabamos pidiendo un postre pa compartir. Copa de Pera. Una copa pa comer de baxo a enriba. Lleva bizcuechu alemán, pera templada, crema de yogur, chocolate blancu, xeláu de llimón y crujiente d'almendra. Buenísima. Gustónos enforma.
Pa beber, un Mar de Frades, que nun falla.
Un sitiu distintu que faía falta en La Felguera. Lleven pocu tiempu y hai coses bones y otres a ameyorar, pero va haber que siguilos de cerca. Pagamos 78€.
Almiten Tickets Restaurant.
Comentarios: Nuevu Gastrobar que lleva menos d'1 añu abiertu en La Felguera. Asitiáu nuna cai piatonal céntrica, tien una terraza onde se ta perbien tomando daqué al sol.
El llocal ye pequenu ya informal. Tien zona de barra con meses altes y baxes pa cenar, y un comedor pequenu na parte de tras. Cenamos un vienres dos persones ensin reserva previa, pero si queréis dir, meyor llamar.
La propuesta ye gayolera, anque tien platos de pexe y carne con bona pinta. Nós decidimos pidir 3 entrantes al centru pa probar un pocu de too.
Carta de vinu pequeno, pero variada. Ausencia total de productu asturianu. Nin sidra, nin cerveza nin vinu. Paecióme ver sidra natural, pero pa la zona de terraza.
D'aperitivu traxéronnos una Vichyssoise con Tosta de Pan d'Especies con Foie y Compota de Mazana. Sorprendente, con una bona combinación. Amás, un aperitivu de tamañu contundente. Gustónos enforma.
Empezamos con Lomito (?) de Cecina con Foie Marináu. Por separáu, dambes coses per riques. Pero tou xuntu na boca, inda meyor.
Bona cecina, y mui orixinal ese foie presentáu como si fuera bonitu.
Zamburiñes con Toffe d'Arbeyos y Xamón. Otra combinación orixinal que nos gustó enforma. La zamburiña bien rica, y la base d'arbeyos-y quéda xenial. El xamón yera paleta ibérica según dixéronnos, y quiciabes ye lo que-y sobra. Sía comoquier, platu distintu y ricu.
Tempura de Verdures, Llagostinos y Sushi. Un platu con un "pocu de too". Bona tempura, con mueyu de soya y pestu colloráu. El mueyu de pesto colloráu encantónos.
Lleva cenahoria, cebolla, calabacín ...
Acabamos pidiendo un postre pa compartir. Copa de Pera. Una copa pa comer de baxo a enriba. Lleva bizcuechu alemán, pera templada, crema de yogur, chocolate blancu, xeláu de llimón y crujiente d'almendra. Buenísima. Gustónos enforma.
Pa beber, un Mar de Frades, que nun falla.
Un sitiu distintu que faía falta en La Felguera. Lleven pocu tiempu y hai coses bones y otres a ameyorar, pero va haber que siguilos de cerca. Pagamos 78€.
Almiten Tickets Restaurant.
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