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Las Tablas del Campilllín

Señes: C/ Arzobispo Guisasola, Nº24 - Uviéu /Oviedo
Teléfonu: 985 21 24 11


Web: www.tablasdelcampillin.com
Facebook: https://www.facebook.com/Las-Tablas-del-Campillin
Twitter: [@TablasCampillin] https://twitter.com/TablasCampillin
instagram: [@lastablasdelcampillin] https://www.instagram.com/lastablasdelcampillin/


Aconseyamos: Cachopos


Calidá: 3/5
Preciu: 30€


Anterior Visita: https://lesfarturesast.blogspot.com/2019/08/las-tablas-del-campilllin-cachopuday.html


Comentarios: Las Tablas del Campillín paez un restorán concebíu n'homenaxe al Cachopu, un sitiu onde axuntase nes sos meses de madera pa compartir un bon cachopu, pero amás, ufierta muncho más.

Zona de portalaes pa tomar el vermú na terraza seliquín. Dientro, barra al fondu, y meses pegaes a la paré. Decoración en maderes y lladriyu que-y da encantu al llocal.

Va unos meses ganaron el tercer premiu al meyor restorán a domiciliu d'España, y el tercer premiu al meyor Pote Asturianu, polo qu'averamos a probar les sos Xornaes del Desarme, anque a la fin, acabemos cayendo na tentación y dempués de los garbanzos, tomamos un cachopu.


Empezamos polos Garbanzos con Bacaláu y Espinaques de les sos Xornaes del Desarme. El menú del Desarme costaba 19€, anque a la fin, pidimos como primero los Garbanzos. Bonísimos. L'espárragu y el pimientu, apartámopslos cortésmente, pero'l cocíu en sí taba brutal. Intensu y con muncho sabor


De segundu, Cachopu Mineru. Un homenaxe a la mina asturiana, col que ganaron el premiu al meyor cachopu asturianu 2019. Presentación de 10, y cachopu de 10. Tenral Asturiana IXP, con quesu Vidiago, rebozáu con un toque de tinta de calamar pa da-y esi toque negru característicu de la mina.


Vien acompañáu, amás, d'unes pataques frites (de verdá) con alioli negru. Ta buenísimo.


De postre, Xeláu de Turrón de Diego Verdú. Ensin palabres. Ye perfeutu.


Y pa beber, Corias Guilfa. Verdejo Negru de Bodega Corias. Potente, intensu, que foi xenial colos garbanzos y el cachopu.


Pagamos por tou, 65€. Un sitiu onde esfrutar de cachopos y muncho más.


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