Teléfonu: 985 690 046
Calidá: 3/5
Preciu: 25€
Web: http://www.restaurantecasaolivo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-Casa-Olivo
Comentarios: Remembro Casa Oliva como una de les meyores fabaes que comí na mio vida. Va faer unos 11 años d'eso,y la verdá ye que dempués d'eso, perdí-yos la pista.
Sidrería mítica en La Felguera, que lleva abierta dende 1950, asitiada en plenu centru. Da al mercáu, n'una cai piatonal, polo que tomar una botellina na terraza ye una gociada.
Dientro, sidrería clásica, cuidada, y con una decoración que convida a la sidra. Cenamos un vienres de nueche y pidimos para picar al centru.
Tienen Sidra Foncueva y avísennos que nun la echen, preguntámos-yos si podemos echala nós y avérennos un duernu por que lo faigamos ensin problema. Foncueva ta nidia y afrutada.
Pidimos unos Espárragos a la Plancha. Bien bonos. Primeramente cocíos y dempués pasaos pela plancha. Con aceite d'oliva y unos pimientos. Foi lo que más nos gustó.
Fritos de Pixín. Normales. Faltába-yos un puntín de sabor, Pero bona ración.
De postre, pidimos una Tarta de Quesu, que taba rica.
Tocinillo de Cielu, normal.
Pagamos por tou, 52€. Va haber que repitir fabada.
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-Casa-Olivo
Comentarios: Remembro Casa Oliva como una de les meyores fabaes que comí na mio vida. Va faer unos 11 años d'eso,y la verdá ye que dempués d'eso, perdí-yos la pista.
Sidrería mítica en La Felguera, que lleva abierta dende 1950, asitiada en plenu centru. Da al mercáu, n'una cai piatonal, polo que tomar una botellina na terraza ye una gociada.
Dientro, sidrería clásica, cuidada, y con una decoración que convida a la sidra. Cenamos un vienres de nueche y pidimos para picar al centru.
Tienen Sidra Foncueva y avísennos que nun la echen, preguntámos-yos si podemos echala nós y avérennos un duernu por que lo faigamos ensin problema. Foncueva ta nidia y afrutada.
Pidimos unos Espárragos a la Plancha. Bien bonos. Primeramente cocíos y dempués pasaos pela plancha. Con aceite d'oliva y unos pimientos. Foi lo que más nos gustó.
Fritos de Pixín. Normales. Faltába-yos un puntín de sabor, Pero bona ración.
De postre, pidimos una Tarta de Quesu, que taba rica.
Tocinillo de Cielu, normal.
Pagamos por tou, 52€. Va haber que repitir fabada.
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