Teléfonu: 985 34 74 88
Calidá: 3/5
Preciu: 40€Un clásicu de Xixón que teníamos ganes de probar y aprovechamos un menú promocional con maridaxe pa ello.
Vicente Crespo fundóse nel 1994, y tando agora centráu nel so nuevu Bömarzo, esti lo lleva'l so fíu.
Lo primeru que llama l'atención na so barra en forma de cascu de barcu, que da entrada a un comedor clásicu, ensin vistes a esteriores, decoráu al más puru estilu marineru.
Empezamos con unes Mini Croquetes de Xamón Ibéricu maridaes con Finu. Bones croquetes con sabor anque nun nos peguen enforma les pataques paya qu'acompañaben:
Siguimos con unos Raviolis de Llagostinos y Crema de Oricios maridaos con Vinu Espumosu. Escelente ravioli y magnífica crema. Nun quedó nada. Platazu. Ensin dulda, el meyor de la nueche:
Siguimos con un Llombu de Bacaláu Alioli maridáu con Vinu Blancu, per bonu y eso que'l bacaláu nun ye de los nuesos pexes favoritos. Nel so puntu con un alioli esquisitu.
Y unos Medallones de Venao, Castañes y Boletus Edulis maridáu con Vinu Tintu. Bon puntu y per bon sabor:
Rematamos con un Sorbete de Llimón que prestó enforma. Nunca camudáramos del segundu al postre con un sorbete, más habitual ente pexe y carne. Pero taba buenísimo. Testura perfeuta y bien refrescante.
Y como postre un Coulant de Chocolate y Frutos Coloraos maridáu con Moscatel. Más que correutu, anque yá nos costó finalo:
Bon restorán nel centru de Xixón, con bon productu, per bona cocina y escelente atención. Paga la pena conocelo.
No hay comentarios
Publicar un comentario