Teléfonu: 933 107 313
Recomendaciones: Hamburgueses
Web: https://www.bacoaburger.com/
Facebook: https://www.facebook.com/BacoaBurger/
Twitter [@bacoaburger]: https://twitter.com/bacoaburger
Instagram [@bacoaburger]: https://www.instagram.com/bacoaburger/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAaNkAVQ56uaRjgcqcKERPQ
Calidá: 3/5
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Calidá: 3/5
Preciu: 15€
Comentarios: Yá sabéis que les Hamburgueses tán de moda, y en ciudaes grandes ainda más. Equí empieza a llegar la moda, pero nun llegamos a la saturación que yá esiste en sitios como Barcelona. Falámosvos nel so día de la cadena Timesburg, y güei fuimos a una de les más conocíes en tola ciudá, Kiosko de la cadena Bacoa.
Gustóme enforma la filosofía de Bacoa, magar ser "comida rápida", nun quieren perder la esencia de la cocina casero, y, amás de faer les hamburgueses a mano, los sos mueyos son caseros, y nun conxelen nengún productu. Amás, usen muncho productu local.
Averé al que quiciabes sía'l so local más conocíu, Kiosko Bacoa, asitiáu nel Barriu del Born, mui cerca de la Barceloneta. Siempres llenu, ya inclusive con coles fora del llocal esperando per un sitiu.
Tu escueyes la to hamburguesa colos tos ingredientes con un llápiz chequeando les opciones que quieras nun papel. O puedes escoyer dalguna de les sos hamburgueses clásiques.
Yo pidí la mía con Xata Ecolóxica de Pirinat y unes pataques p'acompañar. Y la verdá ye que l'hamburguesa taba espectacular. Bien bona. Tou sabía, y tou taba acabante faer. Encantóme.
Acompañada d'una Barcino Raval IPA, cerveceros artesanos de Barcelona que nun va pasar a la posteridá. Nun me gustó nada.
Pagué por tou 15,40€. Bona opción pa picar daqué informal si tas pela zona.
Comentarios: Yá sabéis que les Hamburgueses tán de moda, y en ciudaes grandes ainda más. Equí empieza a llegar la moda, pero nun llegamos a la saturación que yá esiste en sitios como Barcelona. Falámosvos nel so día de la cadena Timesburg, y güei fuimos a una de les más conocíes en tola ciudá, Kiosko de la cadena Bacoa.
Gustóme enforma la filosofía de Bacoa, magar ser "comida rápida", nun quieren perder la esencia de la cocina casero, y, amás de faer les hamburgueses a mano, los sos mueyos son caseros, y nun conxelen nengún productu. Amás, usen muncho productu local.
Averé al que quiciabes sía'l so local más conocíu, Kiosko Bacoa, asitiáu nel Barriu del Born, mui cerca de la Barceloneta. Siempres llenu, ya inclusive con coles fora del llocal esperando per un sitiu.
Tu escueyes la to hamburguesa colos tos ingredientes con un llápiz chequeando les opciones que quieras nun papel. O puedes escoyer dalguna de les sos hamburgueses clásiques.
Yo pidí la mía con Xata Ecolóxica de Pirinat y unes pataques p'acompañar. Y la verdá ye que l'hamburguesa taba espectacular. Bien bona. Tou sabía, y tou taba acabante faer. Encantóme.
Acompañada d'una Barcino Raval IPA, cerveceros artesanos de Barcelona que nun va pasar a la posteridá. Nun me gustó nada.
Pagué por tou 15,40€. Bona opción pa picar daqué informal si tas pela zona.
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