Señes: C / Mayor, 11 - Cangas del Narcea
Teléfonu: 985 810 316
Instagram [@barblancorest]: https://www.instagram.com/barblancorest/
Calidá: 4/5
Preciu: 25€
Comentarios: Escapada ente selmana a Cangas a por uva para Fame, la cerveza del Abrelatas. La idea yera dir, recoyer y volver, pero sabiendo que ta ellí El Blanco cualesquier aguantar a acabar cenando ellí. Amás cuando sabes que siempres ta a españar y que cuesta atopar mesa, sobremanera en fin de selmana.
Una nueche cualesquier ente selmana ye perfeuta pa esfrutar sele de los hermanos Ron.
Sentámonos 5 persones a cenar, empezamos con un Salmorejo d'aperitivu. Bien bonu.
Pedimos todo al centro para compartir. Estando en temporada, tenéis que probar sus Tomates de Cangas aliñados con Cebolleta y Piparras. Son Increíbles.
Pidimos tou al centru pa compartir. Tando en temporada, habéis de probar los sos Tomates de Cangas aliñaos con Cebolleta y Piparres. Son Increíbles.
Los sos famosos Canutillos de Cecina con Marmiellu, Pimientos Asaos y Quesu Rey Silu. Un xuegu de contrastes y testures na boca brutal. Nun los podéis perder.
Niguiri-Causa de Sardines Marinadas. Esi contraste ente ácidu yá'l toque salín de la sardina queda perbien. Encantónos.
Gambes saltiaes al Wok y un Arroz con Verdures "Thai". Otru xuegu de contrastes, les gambes al dente, col dulce del mueyu. Ricu, anque foi'l platu que menos prestó.
Costiella de Gochu Ástur-Celta confitada y cruxente con emulsión de chimi-churri y Pataca Rota a la mostaza. Brutal. La carne desfaise, y la patada da-y un toque acedu xenial. Encantónos.
De postre, Crema de Requesón con Toffee d0Amaretto y Sorbete d'Artimora. Maraviyosu.
Pa beber, Siete Vidas Tintu. Albarín Negru, Carrasquín, Verdejo Negru y Mencía. El "touterrén" de Bodegues Vidas que foi xenial con tola cena.
Diéronnos a probar Oru dibias y encantónos. Uva Blanco Verdín, de Bodegues Viña Cuedo. Y gustónos enforma.
Pagamos 130€. A 26€ per cabeza. Si'l Blanco yá paga la pena dir teas onde teas, si tas en Cangas ye imperdonable que nun vaigas velos. Indispensable.
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