Direición: Baxos del Molinón, Grada Este, Xixón
Preciu: 25€
Habituales de la Selmana Negra, onde suel haber cola diaria pa poder cenar so pulpu, abrieron restorán nos remozaos baxos d'El Molinón. Zona revitalizada con dellos locales hosteleros y siempres hasta la bandera. Ayuda, y enforma, el gran aparcamientu disponible.
Llocal grande, espaciosu, modernu. Perbién montáu.
Cocina a la vista, inclusive dende fora al traviés de gran cristalera, que dexa apreciar les grandes olles onde cuecen los pulpos. Gran idea.
Comedores amplios, enriba y embaxo. Munchos camareros, serviciu express y gran rotación nes meses.
Siendo vienres nun tuvimos problemes en sentanos namás llegar. Si ta llenu, dante un avisador pa que puedas tomar daqué pela zona y que cimbla cuando yá ta la mesa llista.
Les reserves namás son pa un mínimu de 4 persones y, como indiquen na so web, tienen vez de mediudía y de nueche. 14.00 y 15.30. 21.30 y 23.00.
La so especialidá son los platos típicos gallegos. Pocu más tienen na carta. Ta bien. Ye a lo que vas.
Yeramos 2 y pidimos los clásicos.
Como nun puede ser d'otra forma, pa beber, xarra de Ribeiru:
El Pulpu a Feira:
Malapenes pudimos terminalo tou. Les raciones son más qu'abondo pal comensal mediu.
Terminamos con media de quesu de tetilla con marmiellu, atendiendo al bonu encamientu del camareru, y ye que con una entera nun pudiéramos...
Un bon sitiu al que dir comer pulpu y demás platos gallegos.
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