Teléfonu: 928 805 797
Recomendaciones: Tapea y esfruta
Web: http://restaurantenaialanzarote.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Naia-Mikel-Otaegui-178649042326793/timeline/
Twitter: [@NaiaLanzarote] https://twitter.com/naialanzarote
Calidá: 3/5
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Preciu: 25€
Comentarios: El Charcu de San Ginés ye como un pequenu oasis metanes Arrecife, la capital de Lanzarote. Alredor d'una pequena ría enllena chalanes atópense pequenos chigres onde se tapea o s'alterna de nueche.
Esisten dellos locales interesantes onde poder tapear daqué mientres se toma vinu la isla, y ún de los más nuevos ye Naia, del cocineru Mikel Otaegui. Llocal pequenu, coquetu, que s'abre a la terraza pa esfrutar de les vistes al charcu y al trasiegu la xente.
Meses pequenes, decoración informal, serviciu sollerte, cocina semiabierta, tou bien cuidáu. Tien un lluminosu perorixinal col On Air encendíu mientres la cocina ta abierta.
Les tapes son pequenes, pero polo xeneral con bona rellación calidá-aprecio. Dalguna d'elles (les más apetecedores) indicáronnos que nos-yos quedaben cuando nos vinieron a tomar nota.
Empezamos con Sardines Afumaes con Tomate Aliñáu, les que más nos gustaron. Tien un contraste de sabores xenial, el toque afumáu da sede, pero va xenial col tomate. Encantónos.
Tacu-Patu con Llima y Cilantru, Ye una especie tortiella mexicana rellena de guacamole, llima y coríu. Gustónos enforma'l toque la llima.
Ceviche de Pez Espada con Maracuyá, tien méritu llograr sabor al pexe espada. Vien envueltu en maracuyá, con cebolla, rábanu, llima o llimón ... Bien, pero tampoco nos namoró.
De postre tomamos, Torrexa Caramelizada col so Xeláu, abondo insípida, y amás paez que nun ta tostada. Nun nos gustó.
Pa beber tomamos Bermejo Seco Malvasía 2013. Nin güel nin sabe. Nun nos dio más.
Bon sitiu pa tapear nuna redolada preciosa. Habría que probar más pa poder valorar, pero esperábame un pocu más dempués de lleer tan bones crítiques.
Esisten dellos locales interesantes onde poder tapear daqué mientres se toma vinu la isla, y ún de los más nuevos ye Naia, del cocineru Mikel Otaegui. Llocal pequenu, coquetu, que s'abre a la terraza pa esfrutar de les vistes al charcu y al trasiegu la xente.
Meses pequenes, decoración informal, serviciu sollerte, cocina semiabierta, tou bien cuidáu. Tien un lluminosu perorixinal col On Air encendíu mientres la cocina ta abierta.
Les tapes son pequenes, pero polo xeneral con bona rellación calidá-aprecio. Dalguna d'elles (les más apetecedores) indicáronnos que nos-yos quedaben cuando nos vinieron a tomar nota.
Empezamos con Sardines Afumaes con Tomate Aliñáu, les que más nos gustaron. Tien un contraste de sabores xenial, el toque afumáu da sede, pero va xenial col tomate. Encantónos.
Tacu-Patu con Llima y Cilantru, Ye una especie tortiella mexicana rellena de guacamole, llima y coríu. Gustónos enforma'l toque la llima.
Ceviche de Pez Espada con Maracuyá, tien méritu llograr sabor al pexe espada. Vien envueltu en maracuyá, con cebolla, rábanu, llima o llimón ... Bien, pero tampoco nos namoró.
De postre tomamos, Torrexa Caramelizada col so Xeláu, abondo insípida, y amás paez que nun ta tostada. Nun nos gustó.
Pa beber tomamos Bermejo Seco Malvasía 2013. Nin güel nin sabe. Nun nos dio más.
Bon sitiu pa tapear nuna redolada preciosa. Habría que probar más pa poder valorar, pero esperábame un pocu más dempués de lleer tan bones crítiques.
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