Teléfonu: 985 897 014
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-El-Centollu
Instagram: [@restaurante_el_centollu] https://www.instagram.com/restaurante_el_centollu/
Calidá: 4/5
Preciu: 48€
Comentarios: Másima númberu 1 de los sitios turísticos: cómese mal, sacantes vaigas a Tazones. A pocos metros del puertu y de la sablera Tazones, atopes El Centollu, un clásicu onde vais comer pexe y mariscu como en pocos sitios.
A españar pel branu, encamiéntase acutar. Amplia terraza y unes poques meses nel interior, con una pequena barra.
Comimos na terraza 2 persones. Y ficñismolo con sidra. La Denonimación d'Oríxe de M.Vigon. Gustónos.
Díbamos con una conseña clara, pidir unos Fritos de Pixín, esceicionales, y depués dexámonos encamentar polo que Juan mos dixera. Y asina fiximos. Los Fritos bien frescos.
Pidimos media Ensalada Mista.
De pexe, Juan díxonos que tenía unos Saramolletes increíbles qu'acababen de traelos, pescaos del día. Y menudos saramolletes. Como veis, enormes, y de sabor increíble.
Y pidimos un Tiñosu, con una testura y sabor brutal. Enorme tamién.
De postre, una Tarta de Frixuelo. Con chocolate. Bien rica.
Pagamos unos 95€. Sitiu escepcional con productu de primera, tocáu lo cabal por que tea perfectu cuando te lo lleven a la mesa. Nun sitiu preciosu, ademas. Grandiosu descubrimientu.
Facebook: https://www.facebook.com/Restaurante-El-Centollu
Instagram: [@restaurante_el_centollu] https://www.instagram.com/restaurante_el_centollu/
Calidá: 4/5
Preciu: 48€
Comentarios: Másima númberu 1 de los sitios turísticos: cómese mal, sacantes vaigas a Tazones. A pocos metros del puertu y de la sablera Tazones, atopes El Centollu, un clásicu onde vais comer pexe y mariscu como en pocos sitios.
A españar pel branu, encamiéntase acutar. Amplia terraza y unes poques meses nel interior, con una pequena barra.
Comimos na terraza 2 persones. Y ficñismolo con sidra. La Denonimación d'Oríxe de M.Vigon. Gustónos.
Díbamos con una conseña clara, pidir unos Fritos de Pixín, esceicionales, y depués dexámonos encamentar polo que Juan mos dixera. Y asina fiximos. Los Fritos bien frescos.
Pidimos media Ensalada Mista.
De pexe, Juan díxonos que tenía unos Saramolletes increíbles qu'acababen de traelos, pescaos del día. Y menudos saramolletes. Como veis, enormes, y de sabor increíble.
Y pidimos un Tiñosu, con una testura y sabor brutal. Enorme tamién.
De postre, una Tarta de Frixuelo. Con chocolate. Bien rica.
Pagamos unos 95€. Sitiu escepcional con productu de primera, tocáu lo cabal por que tea perfectu cuando te lo lleven a la mesa. Nun sitiu preciosu, ademas. Grandiosu descubrimientu.
No hay comentarios
Publicar un comentario