Teléfonu: 985 717 345
Recomendaciones: Madreña d'Adobu
Calidá: 3/5
Preciu: 20€
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Comentarios: Siempres m'estrañó que la capital de la Sidra d'Asturies nun tuviera una rede de Sidreríes al altor de la calidá de la sidra qu'ufierta. Y en visitando Sidrería Prida, esa opinión empieza a camudar.
Un pocu alloñada de la plaza más turística onde s'apetiguña tola vida de la villa, atópase Sidrería Prida. Sidrería de decoración clásica, con una zona de terraza cubierta perfecta pa fumadores y el branu.
Ufierten de normal 4 palos distintos de sidra:Orizón, Roza, Novalín y Viuda de Angelón.
Cenamos 2 persones, fora, la nueche taba pa ello. En tou momentu echáronnos la sidra, y amás, bien echada. Cenamos con agua y Viuda de Angelón.
Pidimos tapes pa compartir. Pataques al Piquillo. Sartén de pataques con piquillos, ayu yá guindilla. Senciella pero bien rica.
Y acabamos con una Madreña d'Adobu con Pataques. La presentación, xenial. Yá'l adobu mui ricu. Amás, como veis, bona ración.
Ensin postre, pagamos por tou 32€.
Amás en carta tienen Sidra Brut Nature y Sidra de Xelu de Viuda de Angeló (barren pa casa).
Cocina asturiana clásica y bona. Pero dacuando aventúrense con coses distintes, dieron dalguna sorpresa nel Campeonatu asturianu de Pinchos, nel de la Fabada y nel del Cachopu. Vamos repitir.
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